Prázdniny v znamení zábavy a zážitkov na zámku Schloss Hof

Ing. Annamária Dudášová, PR článok, 2. augusta 2019 o 00:00

V zámockom areáli Schloss Hof nuda nehrozí. Pestrá ponuka aktivít pre celú rodinu a dychvyrážajúce prírodné scenérie sa postarajú o unikátne zážitky.


Chcete stráviť úžasný deň na krásnom mieste, odpútať sa od každodenného zhonu, načerpať novú energiu a deťom dopriať nevšedný prázdninový zážitok? Zavítajte do zámockého komplexu Schloss Hof, ktorý sa rozprestiera v objatí nedotknutej prírody len „na skok“ od Bratislavy. Impozantný zámok Schloss Hof má nielen pre deti pripravený atraktívny prázdninový program.


August sa ponesie v znamení obľúbenej Veľkej prázdninovej zábavy, ktorá začína 3. 8. a už tradične zaujme bohatým výberom výborných aktivít pre deti. Súčasťou každodenného programu sú skvelé workshopy, kde sa detičky môžu vďaka dobovým kostýmom premeniť na princa alebo princeznú, upiecť si vlastné chrumkavé pečivo či vytvoriť mini záhradku v kvetináči. Víkendová ponuka zábavy je ešte pestrejšia. 3. 8. a 13. 8. predvedie svoje umenie nadaný kúzelník Helmut. Jeho magická šou vás úplne očarí. Počas niekoľkých dní hosťuje na zámku divadlo z Au, ktoré zaujme pútavými predstaveniami. 24. 8. si váš obdiv získajú magické kúsky kúzelníka Merlixa. V ponuke sú aj predstavenia bábkového divadla, umelecká akadémia, vyrezávanie z ovocia, veselé divadlo s gašparkom, jazdenie na poníkoch a množstvo ďalších lákavých aktivít. Malebný zámocký areál je nepochybne ideálnym miestom na trávenie prázdninového času.


15. 8. si môžete vychutnať všetkých sedem záhradných terás zámku Schloss Hof v plnej kráse, exkluzívne vo večerných hodinách. Pozývame vás Spektakulárnu barokovú vodnú show. Tešiť sa môžete na ušľachtilé kone, úžasné tanečné i akrobatické výkony a pútavé spojenie ohňa, skvelej hudby, bubnovania a spevu. Výnimočná baroková slávnosť v znamení vznešenej krásy, lesku a jazdeckého umenia. 20 metrov vysoké vodné fontány pred zámkom sa postarajú o magické momenty. Oheň a voda budú v harmónii s fascinujúcimi projekciami na barokových vodných plochách. Artisti a umelci vás očaria svojimi jedinečnými vystúpeniami.

29. 8. a 1. 9. je pre návštevníkov zo Slovenska pripravený špeciálny program. Príďte si po top zážitok leta do malebného zámockého komplexu Schloss Hof.














Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >