Zámok Schloss Hof: Raj pre rodiny s deťmi blízko Bratislavy

PR článok, Ing. Annamária Dudášová, 18. júla 2019 o 00:00

Zámocký komplex s rozlohou 70 hektárov je skvelým miestom na rodinný výlet, pričom ponúka výnimočné zážitky pre malých i veľkých.


Hľadáte inšpiráciu na krásny rodinný výlet? Chcete zažiť niečo výnimočné, avšak nechcete cestovať ďaleko? Máme pre vás skvelý tip. Len približne 30 minút jazdy autom od Bratislavy sa rozprestiera barokový skvost Dolného Rakúska – zámocký areál Schloss Hof. Na tomto úchvatnom mieste vás nadchne jedinečná kombinácia hravých aktivít pre deti a pestrých možností trávenia voľného času pre dospelých.

Čím vás zámok Schloss Hof očarí?


Prehliadky v slovenčine: história i zábava

Každú nedeľu a vo sviatok máte možnosť zúčastniť sa lektorovanej prehliadky historicky ladenej stálej výstavy i fascinujúcej modernej mimoriadnej výstavy „Hra s jedlom“. Pre deti pripravená zážitková prehliadka s prezliekaním do barokových kostýmov. O zábavu pre deti sa postará skvelý slovenský lektor a vy si môžete dopriať chvíľku len pre seba, či už romantickú prechádzku v zámockom areáli alebo príjemné posedenie pri voňavej káve.

Idylický statok: miesto plné zážitkov

Zámocký areál zahŕňa aj malebný statok s detským ihriskom, vodnými atrakciami a simulátorom jazdy na koči. Svoj domov tu našlo cca 200 zvierat, napr. biele oslíky, ťavy, alpaky, poníky či ovečky. V kontaktnej mini zoo máte príležitosť zvieratká nielen obdivovať, ale aj pohladkať. Detský a rodinný svet v Bäckenhofe ponúka úžasné možnosti zábavy pre najmenších. Ak túžite deťom dopriať trochu dobrodružstva, určite nevynechajte Zážitkové okruhy s interaktívnymi stanovišťami.

15-hektárová baroková záhrada: pôžitok pre všetky zmysly

Ideálne miesto na prechádzku či piknik. Môžete tu obdivovať nádherné fontány a v letnom období až 35 tis. kvetín. Obzvlášť zaujímavá je obnovená 7. terasa. Labyrint s 3 km javora poľného uchváti deti i dospelých a vyhliadková plošina sa postará o pekné výhľady.

V zámockom areáli Schloss Hof si naplno vychutnajú leto rodičia aj ich ratolesti. Bonusom sú atraktívne podujatia. Od 3.8. do 1.9. sa môžete tešiť na Veľkú prázdninovú zábavu s výborným programom pre deti.




























Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >