Odfotiť sa so svojimi malými deťmi je niekedy hotová veda, Gáboríkovci o tom vedia svoje. „Nereálne, aby sme boli všetci spolu,“ smeje sa Ivana

Patricia Poprocká, 2. septembra 2023 o 06:39

Mala to byť spomienková rodinná foto z dovolenky pri mori. Troška štylizovaná, aby na nej bolo všetko krásne, ale zároveň autentická – presne v duchu, v akom zvykne na sociálnych sieťach publikovať fotografie manželka hokejistu Mariana Gáboríka Ivana. Výsledok? Presne taký, ako možno pri snahe o fotku s malými deťmi očakávať.

Všetko ideálne nachystané: Zapadajúce slnko za kopcom, kúsok mora a odparkovanej loďky, ona v krásnych šatách na betónovom móle, on v tričku a krátkych nohaviciach, dievčatká každé vo svojich šatočkách. Už len cvaknúť spúšť v tej správnej chvíli. A to je práve to najťažšie. Staršiu Bellu zaujíma niečo na mori, nuž sa vydá tam, mladšia Leia sa zasa rozbehne opačným smerom a rodičia – ako inak – každý za jedným z detí. A namiesto krásnej snímky sú tri rozhárané momentky.

„Takto dopadne asi každá rodinná foto. N-E-R-E-Á-L-N-E aby sme boli všetci spolu,“ výstižne zhodnotila Ivana Gáborík. Nevadí. Autentické zážitky si človek zapamätá ešte viac než ideálnu fotografiu. Pobavte sa so slávnymi rodičmi. (Aby ste videli všetky tri fotografie, kliknite na šípku naboku obrázku.)



Pri mori bolo ale fajn. Ivana s Leiou.



Všetci štyria spolu. Pre tieto momenty žijeme, vyznáva sa niekdajší slávny hokejista.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >