Priezračné more, nádherné kvetiny, vytešené dievčatká. Idylická rodinná dovolenka Mariána Gáboríka

pt, 4. júla 2023 o 06:12

Leto ako má byť. Známy manželský pár Marián a Ivana Gáboríkovci ho užívajú so svojimi dvoma dcérami pri mori. Na sociálnych sieťach sa Ivana delí o krásne fotky, zachytávajúce rodinnú pohodu a krásy Chorvátska.

Priezračná modrá voda, nádherne farebné kvetiny, vytešené dievčatká i ich rodičia. Fotografie, ktoré zverejňuje Ivana Gáborík sú ako z katalógiu na šťastnú rodinnú dovolenku. Oproti minulému roku je to zas o niečo iné, keďže mladšia dcéra Gáboríkovcov Leia oslávila v máji rok, a nie je už maličkým bábätkom. Zvedavá na okolitý svet, ktorý zas o niečo lepšie vníma, je aj staršia, trojročná Bella. Je tam naozaj príjemne, pozrite si nasledujúce fotografie (viac uvidíte, ak kliknete na šípku na boku obrázku).


Bella a Leia sa neraz obe dožadujú maminej náruče, ako inak, čo občas dáva trocha zabrať a priznáva to aj Ivana. „Keď jedna, tak aj druhá musí na ruky. Niekedy aj obidve naraz. Veď to poznáte,“ skonštatovala. Vzápätí pripomína, že neexistuje nič také ako priveľa lásky, objímania, bozkávania či priveľa nosenia. „…Ale keby môj chrbát vie rozprávať, tak s tým posledným by si určite dovolil nesúhlasiť,“ dodáva žartom.



S dcérami sa rád zabáva aj Marián, niekdajší úspešný hokejista, dnes moderátor a spolukomentátor hokejových prenosov.


Na prechádzke všetci spolu.


Preskúmať treba každú kvetinku, prečo nie.


Chvíľka so staršou Bellou.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >