Ochutnajte najlepšie dobroty z Varechy, kniha prináša 100 slaných a sladkých receptov

pt, 11. decembra 2018 o 06:01

Stovku najlepších receptov na sladkosti i slané pochúťky vydalo vydavateľstvo Pravdy v novej knihe 100 slaných a sladkých receptov. Autormi sú samotní prispievatelia portálu Varecha.sk.

Nová kniha vydavateľstva Pravdy prináša tipy na pohostenie na každú príležitosť.

Foto: PRAVDA

Ide v poradí už druhú knihu tohto portálu. Vlaňajšia Sladké pokušenie sa zameriavala na sladkosti a mala veľký úspech. Tohtoročná kniha 100 slaných a sladkých receptov stavia latku ešte vyššie, sľubuje pestrý výber pochutín podľa aktuálnej situácie, nálady a chuti.

Jej zostavovatelia vybrali sto receptov, zaujímavých i overených návodov. Nesie sa v duchu „pohostenie trochu inak“. Nájsť v nej možno recepty na vynikajúce koláče, zákusky, slané pečivo a slané chuťovky.

Každý recept je originál, poskytol ho niekto z prispievateľov na portáli Pravdy Varecha.sk. K receptu je ešte aj pridaná hodnota - osobný vklad každého autora receptov. Každý dostal priestor na pár slov, v knihe má fotografiu, prípadne len prezývku, pod akou na Vareche vystupuje.

Pri recepte je aj webová adresa, na ktorej ho na stránke varecha.sk možno nájsť, zväčša aj s fotografiami opisujúcimi postup prípravy. Tie bývajú najmä pre príležitostných pekárov vďačnou pomôckou.

„Veríme, že vám naša kuchárka spraví radosť. S ňou vás už žiadna návšteva nezaskočí, stačí si vybrať a pripraviť niektorý zo stovky sladkých a slaných receptov od vás - používateľov portálu Varecha.sk,“ sľubujú autori.

Kniha môže byť aj vhodný darček, cena je 10,90 eura.

Objednať si ju môžete cez formulár TU.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >