Nové foto princa Williama s rodinou. Malý George dostal vzácny dar od rodinného priateľa

gb, 29. septembra 2020 o 03:39

Spolu za dobrú vec. Ochrana životného prostredia spojila rodinu britského princa Williama a slávneho tvorcu dokumentárnych filmov o prírode Davida Attenborougha. Pri tej príležitosti vznikli nové krásne fotografie kráľovskej rodiny.

Kráľovská rodina s Davidom Attenboroughom.

Foto: fb The Royal Family

Tá sa s Davidom Attenboroughom stretla, aby si spolu pozreli jeho nový film „A Life On Our Planet“ (Život na našej planéte). Udalosť sa uskutočnila v úchvatných záhradách Kensingtonského paláca, kde princ Willliam, vojvodkyňa Kate a ich tri deti žijú. Roztomilá Charlotte mala v máji päť rokov, jej starší brat George oslávil v júli sedem rokov a najmladší Louis v apríli sfúkol na narodeninovej torte dve sviečky.

Princ William so synmi.

Foto: fb The Royal Family

Kráľovskú rodinu spája s Davidom Attenboroughom záujem o ochranu životného prostredia na našej planéte. Spolupracujú napríklad na najprestížnejšej globálnej cene za životné prostredie Earthshot Prize.

Malý princ George dostal na stretnutí od Davida Attenborougha zaujímavý darček: zub obrovského žraloka, ktorý žil v dávnej minulosti. Sir David ho našiel na rodinnej dovolenke na Malte koncom šesťdesiatych rokov. Žralok vraj dorastal do dĺžky 15 metrov, čo je asi dvojnásobok dĺžky súčasného najväčšieho žraloka.

Princ William a David Attenborough pri premietaní filmu.

Foto: fb The Royal Family





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >