Nová služba pošty: Ľudia môžu poslať pohľadnicu, ktorú si jednoducho sami vytvoria na webe

TASR, 5. augusta 2020 o 05:02

Ľudia môžu svojim blízkym poslať pozdrav z dovolenky, špeciálnych udalostí, výročí či sviatkov. Vytvoria si ho vďaka službe Slovenskej pošty Moja pohľadnica prostredníctvom internetu.

Vytvorte si vlastnú pohľadnici.

Foto: Slovenská pošta

Pošta pohľadnicu vytlačí a zašle adresátovi v rámci Slovenska a aj do zahraničia. „Personalizovanú pohľadnicu si môžete vytvoriť cez stránku
www.mojapohladnica.sk, pridáte vlastnú fotografiu alebo obrázok, vlastný text, prípadne využijete niektorú z pripravených šablón," približuje špecialistka komunikácie Slovenskej pošty Gabriela Hodálová.. Dodala, že záujemcovia si môžu vybrať z dvoch formátov pohľadnice, a to A5 a A6.

Pošta doručí pohľadnicu v rámci celého Slovenska do troch pracovných dní. Pohľadnicu je podľa Hodálovej možné poslať aj do zahraničia. Lehota doručenia a cena bude závisieť od krajiny, do ktorej je pohľadnica zaslaná. Hodálová pripomína, že jednu pohľadnicu je možné zaslať viacerým osobám a v rámci jednej objednávky je možné vytvoriť viac pohľadníc.

Originálnu pohľadnicu si môžu záujemcovia objednať z celého sveta cez mobilný telefón, tablet aj desktop. „Na odoslanie nie je potrebná registrácia. Registrovaným zákazníkom sa automaticky ukladajú adresy odoslaných pohľadníc," podotkla Hodálová.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >