Nie, nie je to film, toto sa českému záchranárovi naozaj stalo. A už dokonca druhýkrát v živote!

Patricia Poprocká, dnes 05:37

Príbehy, aké píše sám život. Pozerať taký film, tak si povieme – pritiahnuté za vlasy, mohli to vymyslieť trocha originálnejšie. Záchranárovi Janovi z južných Čiech sa však tieto udalosti naozaj neuveriteľne vyskladali, a to dokonca opakovane. Ak je raz náhoda, čo znamená opakovanie?

Amálka prišla na svet ešte v sanitke. (ilustračná fotografia)

Foto: Ivan Majerský, Pravda

Jan je otec troch detí a najmladšia, Amálka, prišla na svet len nedávno, koncom septembra, avšak za veľmi netradičných okolností. Jej otec bol totiž práve v službe, keď sa dievčatko začalo pýtať na svet. To nebolo všetko. „Ponáhľala sa tak veľmi, že sa pôrod uskutočnil ešte v sanitke cestou do nemocnice,“ podelili sa o detaily Janovi kolegovia na instagramovom profile Zdravotnej záchrannej služby Juhočeského kraja v Českých Budějoviciach.

Ale ani toto však ešte nie je všetko. Janovi sa totiž také niečo prihodilo už druhýkrát v živote. „Honza totiž počas svojej služby takto pomohol na svet svojim dvom z troch detí, ktoré sa zrejme rozhodli otestovať otcove pôrodnícke schopnosti!“ smejú sa jeho kolegovia. K narodeniu dcérky mu všetci, samozrejme, blahoželajú a rovnako ako my, prajú maličkej a jej rodičom všetko len to najlepšie!







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >