Nelyžujú, no hory neopustili. Veronika Velez Zuzulová, Raichovci i ďalší slávni lyžiari na turistike s deťmi

Patricia Poprocká, 25. augusta 2020 o 04:24

Do hôr ich to ťahá stále, aj keď už nie za tréningom medzi slalomovými bránkami. Bývalí úspešní lyžiari dnes v úlohe rodičov s kopcami zoznamujú svoje deti. Zatiaľ najmä formou turistiky a prechádzok, čo bude neskôr, sa uvidí. V každom prípade, sú z toho tieto nádherné fotky.

Veronika Velez Zuzulová sa so synom Julesom nedávno vybrala do Nórska na sústredenie s pretekárkami so svojej lyžiarskej akadémie. Tieto dni už trávi rodina spoločne, uprostred takejto krásnej scenérie.

Z Julesa je už veľký chlapec, podľa všetkých, ktorí poznali Veroniku v detstve, vyzerá navlas rovnako ako ona. Vlastne až na tie vlasy.

Spomienka na nedávne Nórsko.

Neustále v pohybe je aj Veronikina niekdajšia súperka Marlies Raich z Rakúska, vydatá za ďalšieho slávneho lyžiara, Benjamina Raicha. Majú spolu tri deti a pre dvojicu nie je žiaden problém zbaliť ich a vydať sa na túru v prekrásnych Alpách. Víkend napríklad strávili putovaním na Hochzeiger. „Milujem tento kvalitný čas s mojimi láskami,“ napísala na Instagrame.

Foto: facebook Marlies Raichovej

Marlies okrem turistiky či bicyklovania stále cvičí, niekedy aj takto veselo.

Ale tiež takto...

Dvojnásobným otcom Matildy a Lea je už aj niekdajší skvelý nemecký slalomár Felix Neureuther, ktorý s pretekárskou kariérou skončil, no v horách stále trávi množstvo času. Aj s rodinou, samozrejme.

Na snímke s Matildou, ktorej sa vo februári tohto roku narodil braček.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Home is where your heart is ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Felix Neureuther (@felix_neureuther),


Rodinka spolu, krátko po narodení najmladšieho dieťaťa.

Chorvátka Aňa Jelušič je dnes pyšnou mamou malej Niny, ktorú už, ako inak, tiež zoznámila na jar s lyžami. V lete oddychovali pri vode.


Plážová hviezda.

Doma v Chorvátsku zostal aj jej bývalý kolega Ivica Kostelič, nie však úplne „doma“ – so staršími synmi sa takto túlali po kopcoch.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >