Neber už antikoncepciu, radšej si daj lentilky! Takto originálne dal muž najavo, že túži po potomkoch

gb, 15. apríla 2019 o 08:57

Oznámiť, že túžite mať s tým druhým dieťa, sa dá rôznymi spôsobmi. Aj veľmi originálnymi, veselými, a pritom dojemnými. Anna z Trnavy si tak namiesto antikoncepcie jedného dňa našla v kozmetickej taštičke lentilky.

Lentilky sú lepšie ako antikoncepcia

Foto: archív

„Môj partner mi tak dal na vedomie, že so mnou chce mať dieťatko. Veľmi ma to dojalo, som šťastná a veľmi tomu naklonená,“ vraví Anna. „Po mnohých rokoch v zahraničí, keď som si vždy hovorila, že mám na deti ešte dosť času, a po tom, čo som sa roky venovala nesprávnemu a chorému partnerovi, sa môj život obrátil o 180 stupňov. Stretla som niekoho, kto môj život obohatil a vytvorili sme spolu šťastnú rodinu. Môj partner, najlepší muž a otecko na svet,“ vyznáva sa.

Anna vždy chcela viac detí, ale zvýšená chorobnosť prvého dieťatka a uponáhľanosť doby ich od bábätka vzďaľovali. Potom však dostala lentilky... „Partner mi už dávnejšie povedal, že tie lentilky mi naozaj dá, aby som videla, že so mnou chce mať ďalšie dieťa či dokonca viac detí.“

Brala to zo žartu, ale stalo sa: „Túto jar som jedného dňa našla v kapsičke namiesto tabletiek lentilky. Keď som mu ich priniesla s otázkou, čo to je, povedal, že veď viem, čo mi tým chce povedať. Že by chcel, aby sme zväčšili rodinu, mali deti. Dúfame a želáme si ďalšie dieťatko, ale i viaceré.“

Anna považuje správny výber partnera za najdôležitejší, pretože deti potom čerpajú z lásky a porozumenia mamy a otca. „Vždy som vravela, že deti chcem, ale len s niekým, na koho sa dá spoľahnúť. Je dôležitý vnútorný pocit, že rodičia sa chcú a vedia o deti postarať,“ myslí si.

Držíme šťastnej rodinke palce a určite budeme ďalej sledovať, ako sa ich snaženie vyvíja. A ako vám povedal partner, že túži po potomkoch? Napíšte nám do komentárov pod článkom!





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >