Prenáša sa tehotenstvo vzduchom? Deväť sestričiek z pôrodnice čaká naraz dieťatko

gb, 28. marca 2019 o 13:55

Hovorí sa, že keď otehotnie jedna kamarátka, v krátkom čase začnú radostnú novinu oznamovať aj ďalšie. Zdá sa, že to platí aj v pracovnom kolektíve.

Sestričky z americkej pôrodnice čakajú bábätká.

Foto: Maine Medical Centre


Až deväť sestričiek z pôrodnice, ktorá patrí pod nemocnicu Maine Hospital Centre v americkom meste Portland, čaká potomka. Všetky porodia medzi aprílom a júlom. V nemocnici vraj boli nadšení z každého nového tehotenstva. „Kamkoľvek sa pozriete, tam je niekto, kto čaká dieťa," smeje sa jedna z tehotných sestričiek Amanda Spear.

Ženy, ktoré na fotografii držia ružovú kartičku, očakávajú narodenie dievčatka. Tie, ktoré majú modrú, zasa chlapčeka. „Majiteľky" žltých a zelených tabuliek ešte nevedia, alebo pohlavie nechcú vedieť. Zároveň je na kartičkách vidno, kedy sa deti majú narodiť.

Na sociálnych sieťach sa oznámenie, ktoré zverejnila samotná pôrodnica, stalo aj predmetom vtipov. „Asi je niečo vo vode," komentujú diskutujúci. „Alebo nejaký šikovný pán doktor na nočnej," pridal ďalší fanúšik. Nastávajúce mamičky však ubezpečujú, že každé dieťatko má svojho vlastného otecka. Deväť tehotných sestričiek tvorí asi desať percent personálu, nemocnica už pripravuje plán, ako výpadok nahradí.

Pozrite si aj reportáž z pôrodnice






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >