Nasťa Kuzminová: Učím svoje deti, že všetko sa dá...

pt, 29. októbra 2021 o 04:29

Nasťa Kuzminová ráta dni do štartu zimnej olympiády v Pekingu, ale už bez pretekárskeho adrenalínu. Veľa času venuje rodine, najmä deťom, presne tak, ako si to pri skončení pretekárskej kariéry predsavzala.

Nasťa so synom Jelisejom.

Foto: facebook Naste Kuzminovej

V športovej rodine, akou Kuzminovci sú, sa to, pochopiteľne, nezaobíde bez výletov do prírody, najmä počas posledných krásnych slnečných dní. O snímky sa delí Nasťa na sociálnych sieťach. Takto si vyšli nedávno neďaleko Banskej Bystrice, kde žijú.

„Hovorí sa, že jesenné slnko hreje každým dňom menej… Hovorí sa, že sa nedá dotknúť slnka… No ja učím naše deti, že všetko sa dá, aj keď nie vždy a nie všetko ihneď. A práve niekedy to potrvá, kým prídete na to, ako to urobiť, aby sa DALO,“ napísala k tejto fotografii, na ktorej sa „dotýka“ slnka. Ona sama s troma zlatými olympijskými medailami je príkladom, že človek môže siahať veľmi vysoko, ak je dostatočne pracovitý.

„Nech aj Vy sa raz dotknete SLNKA a zachováte si jeho teplo, aby Vás hrialo počas studených dní a svietilo Vám z Vášho vnútra počas sychravých a naročných období Vášho života,“ dodáva.

Z malej Olívie je už školáčka, Nasťa s manželom Danielom dbajú na to, aby deti nezabúdali ani na svoje ruské korene. Rozprávky v azbuke sa teda čítajú tiež.

Kuzminovci dnes.

Chodiť po potoku je zábava. Nachádzať v ňom odpad už menšia.

Nasťa s manželom takto nedávno spomínali na deň, keď sa pred 16 rokmi na tomto mieste v Rakúsku spoznali.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >