Najmilšia parťáčka Petry Vlhovej. Pozrite si jej milé fotografie s neterou Lujzou

pt, 20. januára 2022 o 04:23

Svoju neter nesmierne miluje, pomenovala po nej aj soba, ktorého vyhrala vlani v Levi. Petra Vlhová by pre dcéru svojho brata, Lujzu, zniesla asi aj modré z neba. Nedávno ju na pretekoch Svetového pohára chcela zobrať na kreslo pre vedúceho pretekára, usporiadatelia to však nedovolili. Teraz sa na sociálnych sieťach podelila o fotografie najmladšou členkou Vlha tímu, zatiaľ v úlohe fanúšika.

Petra Vlhová by v tejto sezóne rada získala olympijskú medailu.

Foto: TASR

„Moja parťáčka,“ komentovala Petra sériu týchto fotografií s Lujzou, ktoré vznikli v lietadle, ktoré má k dipozícii na presuny na preteky či tréningy. Obe si na palube užili trocha zábavy, no malú Lujzu zjavne fascinoval aj let samotný. Napokon, kto by odolal takým krásnym výhľadom a faarbám. (Pozrite na štvrtú fotografiu, preklikáte sa k nej cez šípku na boku obrázku.)

Lujza s rodičmi, Borisom Vlhom a jeho partnerkou Simonou Jágerskou. Ak sa dá, s Petrou cestuje celá ich rodinka.

Vianoce trávili v Taliansku, kde Petra trénovala a počas voľna si takto vychutnávali tamojšiu zimu. Ako Boris Vlha prezradil, ich Lujza má veľmi zriedkavú diagnózu – špeciálny syndróm malého oka. Vysvetlil, že sa vyskytuje u menej ako 1% populácie na celom svete. „Na Slovensku o tom nikde nič nevedia a ani moc v Európe, ale predsa sme našli špecialistov, ktorí sa tým zaoberajú a dá sa to operovať, čo je fajn.“ Napísal. Lujza pôsobí, ako by mala stle privreté oči. Zrak má však úplne v poriadku, dokonca, ako sa smeje jej otec, „vidí aj to, čo nemusí občas“.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >