Najkrajší narodeninový darček. Čo dostala Zuzana Rehák Štefečeková od syna Nathana?

pt, 31. januára 2022 o 04:37

Olympijská víťazka v trape Zuzana Rehák Štefečeková oslavovala nedávno 38. narodeniny, ku ktorým jej blahoželalo množstvo ľudí. Aj na sociálnej sieti všetkým poďakovala, ako uviedla, každé jedno prianie bolo pre ňu výnimočné. Najkrajší darček však dostala od staršieho syna Nathana. Čo?

Rodina je pre Zuzanu Rehák Štefečekovú najdôležitejšia.

Foto: Zuzana Rehák Štefečeková

Nemusí to byť žiadna drahá luxusná vec, stačí, že je darovaná srdcom. Presne to platí o tomto náramku, ktorý Zuzana dostala od Nathana, ktorý o pár mesiacov oslávi šesť rokov. „Toto je najkrajší darček, aký som kedy dostala, Nathan mi ho priniesol zo škôlky, vyrábali ho pre mňa s pani učiteľkou,“ napísala k fotografii. Veľmi pekný, čo poviete?

Zuzana Rehák Štefečeková je olympijskou víťazkou i majsterkou sveta v športovej streľbe, trape, zimné počasie však rodina užíva i na lyžovačke. Takto sa mali nedávno, Zuzana sa podelila o krátke video, ako Nathan úspešne zvládal prvé oblúčiky. Svoje čaro malo pre oboch chlapcov, Nathana aj Noaha, i hojdacie autíčko, no a napokon v aute to bol už len zaslúžený odpočinok. A nádherný víkend za nimi.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >