Dvojnásobnou mamou je už rok! „Nikam som ešte neprišla načas,“ vraví Zuzana Rehák Štefečeková

Patricia Poprocká, 7. októbra 2020 o 04:24

Ale to zletelo! „Za posledný rok som nikam neprišla načas, náš život je oveľa chaotickejší, ale zažívame toľko lásky... nevymenila by som ani minútu...,“ takto bilancuje svoj život dvojnásobnej mamy naša skvelá strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková. Jej mladší syn Noah oslávil pred pár dňami prvý rok.

Zuzana a jej rodina.

Foto: facebook Zuzany Rehák Štefečekovej

Rodičovstvo nie je jednoduché pre nikoho, a už vôbec nie pre vrcholovú športovkyňu. Zuzana Rehák Štefečeková, majsterka sveta a dvojnásobná strieborná olympijská medailistka v trape, sa tým vôbec netají. Náročné to bolo po narodení staršieho Nathana, rovnako i teraz, keď ešte treba okrem starostlivosti o dve deti riešiť napríklad aj súrodeneckú žiarlivosť.

Napriek tomu by nemenila za nič na svete, ako vraví, život je od príchodu Noaha oveľa zaujímavejší a plnší. „Zažívame toľko lásky od našich detí, nevymenila by som ani minútu strávenú s našimi deťmi,“ konštatuje.


Okrem toho, Zuzana veľmi ľahko dokáže rozlíšiť podstatné veci od bežných problémov, ktoré ku každodennému životu jednoducho patria a je nesmierne vďačná za všetko, čo má. „Aj keď je to s nimi niekedy ťažké, sú pre mňa najdôležitejší v živote. Ten pocit, keď sa v noci zobudíš, skontroluješ ich a zistíš, že si tou najšťastnejšou ženou na svete, pretože ich máš!! Jednoducho RODINA, jednoducho MY,“ vyznala sa na Instagrame pri tejto krásnej fotografii svojich troch najbližších chlapov.


Bratia.

Prajeme všetko najlepšie!





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >