Múzeum jaskyniarstva pozýva na nevšednú návštevu, odmení ju výhrami

gb, 21. februára 2023 o 04:07

Nazrite do medvedieho brloha, prelezte jaskynnou plazivkou, hľadajte skameneliny v piesku, počúvajte, ako spievajú minerály a pritom súťažte o skvelé ceny! Takto láka Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši na svoju návštevu.

Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva.

Foto: Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva

Múzeum ponúka počas všetkých troch týždňov jarných prázdnin, teda od 20. februára do 12. marca, možnosť voľného vstupu pre jedno dieťa a poučenie i zábavu vo svojich expozíciách.

Svoju návštevu múzeum zatraktívnilo počas jarných prázdnin súťažou: „Stačí byť pozorný a všímavý a určite nebude problém správne odpovedať na otázku týkajúcu sa navštívených expozícií.” Traja výhercovia súťaže získajú zaujímavé publikácie a balíčky plné prekvapení.

Podmienkou na zaradenie do žrebovania, ktoré sa bude konať vždy v pondelok 27. februára, 6. marca a 13. marca za predchádzajúci týždeň, je odovzdať vstupenku s kontaktnými údajmi na recepcii. Výherca bude za každý prázdninový týždeň jeden.

Múzeum nájdete v centre Liptovského Mikuláša, len kúsok od nákupného centra Stop Shop. Prehliadku azda najmodernejšieho múzea na Slovensku ukončíte v rozhľadni múzea, z ktorej uvidíte dominanty mesta ako na dlani.

Voľno si ako prví od pondelka užívajú žiaci z Bratislavského, Trnavského a Nitrianskeho kraja. Po nich budú nasledovať žiaci z Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja a napokon prídu na rad deti z Prešovského a Košického kraja.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >