Moja dcéra má pre vás dôležitý odkaz, upozorňuje známy raper na sociálnej sieti

pt, 14. decembra 2022 o 04:22

Raper Majk Spirit, vlastným menom Michal Dušička, je už dva roky hrdým otcom, ktorý svoju dcéru nadovšetko miluje. O šťastné chvíle sa delí aj na sociálnych sieťach, naposledy to bolo milé video, ako si malá Aria anglicky pospevuje. Čo? „Dôležitý odkaz,“ vraví jej otec.

Majk Spirit zažiaril na hudobnej scéne v roku 2012, kedy získal v ankete Slávik ocenenie Objav roka.

Foto: TASR

Nič siahodlhé, len prosté slová, ktoré za istých okolností môžu pohnúť aj vesmírom. „Don’t stop believing,“ (nestrácaj vieru), pospevuje si dvojročná Aria sediac v aute detskou angličtinou. Veriť je dôležité, napokon, práve tam začínajú mnohé veľké veci. Arii to je zatiaľ jedno, užíva si bezstarostné detstvo.

Aria vyrastá vo viacjazyčnej rodine, Majkova manželka Maria je Ukrajinka, ktorá predtým žila 15 rokov v Dubaji a najľahšie sa jej komunikuje v angličtine. Od mamy to prirodzene preberá aj dievčatko.


Majk a Maria sa vzali v lete 2020 a raper priznáva, že je šťastný ako nikdy predtým. „Strom poznáš podľa ovocia a naše manželstvo plodí samé krásne veci. Je to síce aj veľa, veľa práce, ale tá láska potom vždy stojí zato. Thank you for 2 years of hugs&kisses wifey, I LOVE YOU,“ vyznal sa pri príležitosti ich druhého výročia.


S Ariou sú otec a dcéra zohraná dvojica. Láska je slabé slovo, konštatuje raper.





A všetci traja spolu. Úsmev povie lepšie, ako tisíc slov, okomentoval Majk tento obrázok.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >