Milý príbeh. Do pôrodnice s eskortou. Ako policajti pomohli mladému páru na preplnenej diaľnici

ahojmama.sk, 31. júla 2024 o 05:00

Ako z filmu, mladý pár sa ponáhľa z Trnavy do bratislavskej pôrodnice a má skutočne na mále. Dieťa sa pýta na svet, pôrodné kontrakcie silnejú, budúci otec šliape na plyn. Rýchlu jazdu si všimnú policajti, ktorí ich auto, samozrejme, zastavujú.

Políicajti pomohli mladému páru dostať sa do pôrodnice včas.

Foto: PRAVDA, Ivan Majerský

Tento prípad sa naozaj pred pár dňami stal a to, čo sprvu vyzeralo ako pech, napokon znamenalo pre mladých rodičov veľkú pomoc. Trnavskí diaľniční policajti po tom, čo zastavili auto ženúce sa do hlavného mesta, totiž situáciu vyhodnotili rýchlo a presne, a neváhali konať. Ak sa dieťa nemá narodiť v aute, treba ísť do pôrodnice naozaj čím skôr.

Mladým rodičom teda začali robiť sprievod, a to cez zle prejazdnú diaľnicu aj povestné bratislavské ranné dopravné zápchy na Prístavnom moste. Do pôrodnice to teda úspešne stihli a zakrátko prišla na svet malá Lara.

„Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať členom diaľničného oddelenia Trnava. Keďže som prekročil povolenú rýchlosť, namerala ma diaľničná hliadka. Ihneď po zastavení uvideli, že žena už má silné bolesti. Veľmi oceňujem ich pohotovú reakciu, prístup a ľudskosť,“ nešetril slovami vďaky šťastný otec. Nič dlžní neostali ani policajti, malej Larinke aj jej rodičom blahoželali a popriali do života „hlavne veľa veľa zdravia“.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >