„Milujem, že si!“ Táňa Pauhofová vyznala lásku manželovi a ukázala nádhernú spoločnú fotografiu

gb, 3. februára 2023 o 04:45

Okrúhle tridsiate narodeniny oslávil koncom minulého mesiaca manžel obľúbenej herečky Táne Pauhofovej (39). Tá mu verejne zablahoželala na sociálnych sieťach a pripojila aj peknú spoločnú fotografiu.

Šťastní manželia a rodičia Táňa Pauhofová a Jonatán Pastirčák.

Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Pôvabná herečka Táňa Pauhofová venovala svojmu o deväť rokov mladšiemu manželovi, skladateľovi Jonatánovi Pastirčákovi, na sociálnych sieťach láskyplné vyznanie: „Milujem, že si! Všetko najlepšie.” Pridala aj spoločnú fotografiu, ktorá svedčí o ich veľkej vzájomnej láske.

Pár, ktorému sa v októbri minulého roka narodilo prvé dieťa, dievčatko Míla, sa vzal v septembri 2021. Svadbu rovnako ako tehotenstvo sa im podarilo utajiť. Spočiatku nechceli verejne ukazovať ani svoju dcérku, stalo sa tak až pred pár týždňami.

S Jonatánom Pastirčákom sa hviezda televíznej obrazovky i filmového plátna zoznámila v roku 2018 v Slovenskom národnom divadla. Za sebou mala v tom čase už viacero neúspešných vzťahov, osem rokov chodila napríklad s hercom Tomášom Maštalírom, chystala sa už dokonca svadba, avšak napokon ju zrušili. Rodinné a materské šťastie napokon našla s mladším partnerom.



Celá rodina pohromade. Ešte v októbri, kedy sa maličká Mína narodila, sa na sociálnych sieťach herečky objavila snímka, na ktorej si dievčatko zakrýva tváričku rúčkami. Potom už Táňa Pauhofová potešila fanúšikov len fotografiou s kočiarikom. Svoj malý poklad verejnosti predstavili až v polovici januára. A že im to spolu veľmi svedčí.



Táňa Pauhofová je so svojím manželom evidentne šťastná a spokojná.



Herečka ešte počas tehotenstva.



Nádherná Táňa Pauhofová.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >