Michaela Čobejová s rodinou v Chorvátsku. „Som tu žena v domácnosti,“ smeje sa

gb, 10. augusta 2023 o 06:00

Okrem našich Vysokých Tatier miluje obľúbená herečka Michaela Čobejová (53) aj Chorvátsko, kam sa pravidelne vracia. S fanúšikmi sa podelila o rodinné fotografie z tohtoročnej dovolenky v tradičnej dovolenkovej destinácii Slovákov.

Michaela Čobejová si s rodinou obľúbila najmä letovisko Vrboška, ktoré leží na turistami veľmi vyhľadávanom chorvátskom ostrove Hvar. Okrem odpočinku a športových aktivít herečka oceňuje, že počas dovolenky je celá rodina pokope. Staršia dcéra totiž žije v zahraničí a doma tak často nebýva. „Spolu,” pripísala dovolenkujúca umelkyňa k fotografii rodiny, ktorú pre svojich fanúšikov zverejnila na sociálnych sieťach. Manželom herečky je dizajnér Ivan Čobej, vychovávajú mladšiu Táničku (14). Staršia Ivana (30) je architektkou a býva v belgickom hlavnom meste Bruseli.



Herečka je známa svojou láskou ku športu, ktorú si so sebou vzala aj do Chorvátska. Bicyklovanie je obľúbenou dovolenkovou kratochvíľou.



Vzťah herečky s manželom platí v slovenskom šoubiznise za ukážkový, oslávili už tridsaťročné výročie svadby. „Nájdi dva rozdiely,” komentovala Michaela Čobejová sympatickú momentku so svojím mužom.



Domáce povinnosti sa nevyhýbajú ani dovolenkovému obdobiu, Michaela Čobejová ich však vníma s humorom. „Domaćica,” pripísala k fotografii, ktorá ju ukazuje s horou vypratého oblečenia. Domaćica znamená po chorvátsky žena v domácnosti.



Michaela Čobejová je pravidelnou návštevníčkou Chorvátska, tento rok tam dokonca vyrazila aj v januári. „Dvadsať rokov energie mora,” vysvetľuje, prečo sa do obľúbenej dovolenkovej destinácie stále vracia.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >