Meghan zverejnila krásnu fotku malého Archieho. Pôvabná rodinka!

gb, 16. septembra 2019 o 07:36

Túto fotografiu malého Archieho ešte verejnosť nevidela, pritom vznikla už pred vyše dvomi mesiacmi, na krste najmladšieho člena britskej kráľovskej rodiny. Ten sa konal začiatkom júla v súkromnej kráľovskej kaplnke na hrade Windsor.

Kráľovská rodina z krstu doteraz zverejnila len dve fotografie, jedna ukazovala mladý pár so synčekom, rodinou a priateľmi, na druhej boli Meghan, Harry a maličký Archie v kráľovskom parku. Na krst neboli pozvaní žiadni fotografi, britské média preto pár kritizovali, že si syna necháva len pre seba. Meghan však teraz ukázala tretiu fotografiu z krstu. Archieho na nej drží na kolenách, Harry čupí pred nimi a všetci vyzerajú veľmi šťastne.




Fotografia sa stala súčasťou veľkej koláže fotiek, ktorú princova manželka pripravila pri príležitosti 35. narodenín Harryho. TIe oslávil včera, 15. septembra. Koláž zachytáva jeho život od detstva až do súčasnosti. Na prvej fotografii je so svojou matkou, princeznou Dianou, poslednou je práve obrázok z krstu. Malý Archie sa narodil 6. mája v súkromnej londýnskej nemocnici a od tej doby je predmetom záujmu médií na celom svete.









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >