Matka týrala štvorročného synčeka, hrozí jej dlhoročné väzenie

gb, 16. decembra 2022 o 04:45

Vulgárne malému synovi nadávala aj ho bila. Nehodnej matke z Nového Mesta nad Váhom hrozí trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov.

Polícia

Foto: Polícia SR - Banskobystrický kraj

Prípad, keď 37-ročná matka ubližovala svojmu iba štvorročnému synčekovi, vyšetrujú policajti v Novom Meste nad Váhom na západnom Slovensku. Ako polícia informovala na sociálnych sieťach, podľa doterajších zistení mala žena, ktorá si len ťažko môže hovoriť dobrá mama, od leta minulého roka až doposiaľ spôsobovať fyzické a psychické utrpenie svojmu synčekovi.

Mala mu opakovane vulgárne nadávať, kričať na neho a vyhrážať sa, že ho dá preč. Vzbudzovala v ňom tiež pocit viny za nezhody v jej partnerskom vzťahu. „Žena ho mala opakovane a pravidelne udierať po tele, ale aj po hlave. V dôsledku týchto úderov mával maloletý hematómy a podliatiny na rôznych častiach tela,” popísala polícia.

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Nového Mesta nad Váhom obvinil ženu zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. Zároveň spracoval návrh na jej vzatie do väzby. Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom sa s návrhom stotožnil a obvinená je stíhaná väzobne.

Za uvedený trestný čin obvinenej žene v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Zdravie - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >