Materstvo nie je prekážkou. Česká športovkyňa behá po Plzni a dojčenie vyriešila takto

Patricia Poprocká, 25. júna 2024 o 05:56

Bábätko, dokonca ani dve malé deti nie sú prekážkou, aby žena robila všetko, čo sa jej žiada. Príkladom je toho česká tenistka Barbora Strýcová, ktorá len v máji porodila dcéru Jozefínu a teraz sa už zúčastnila behu historickým centrom Plzne. A že bábätko dojčí? Žiaden problém, vyriešila to takto!

Barbora Strýcová robí, čo má rada aj pri dvoch naozaj maličkých deťoch.

Foto: Profimedia

Sú ženy, ktoré chcú po pôrode stráviť prvé týždne doma, v ústraní a takto si užívať chvíle s bábätkom. Sú však aj také, ktoré sa chcú zapojiť do víru diania a športovkyne to často ťahá práve k športovým aktivitám. Každému podľa ľubovôle, dá sa všetko, dieťa nie je prekážkou, dokonca ani dve.

Ukázala to teraz niekdajšia úspešná česká tenistka Barbora Strýcová, ktorá má doma okrem Jozefíny ešte dvaapolročného Vincenta. A ani dve tak malé deti jej nebránili zúčastniť sa na behu Plzňou, ktorá je jej rodným mestom.

Barbora na sociálnej sieti priznala, že to nebolo celkom jednoduché, napokon, tak skoro po pôrode ťažko čakať opak, všetko to však zvládla.

„Po tak dlhom čase som celkom nevedela, čo od toho čakať. Ale bolo to na počudovanie úplne skvelé. Posledné 2km boli hnus fialový. Ale čas 51:53 anoo!! Mám radosť,“ okomentovala sériu nasledujúcich fotografií.

Jedna z nich ukazuje, že maminku prišli povzbudiť aj deti, teda Vincent. Jozefína si ešte ide vo svojom bábätkovskom režime - jesť a spať. A keď potrebovala nadojčiť, tenistka to vyriešila úplne jednoducho: V aute, na sedadle spolujazdca, kde si našiel svoje miesto i malý Vincent. (preklikáte sa k nej šípkou na boku obrázku)






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >