Máte doma ešte väčší neporiadok ako na fotke? Pochváľte sa ním, pošlite nám foto a vyhrajte!

gb, pt, 19. februára 2019 o 10:06

Za neporiadok sa väčšinou hanbíme a keď náhodou príde nečakaná návšteva, ospravedlňujeme sa a červenáme až po uši. Cítiť sa previnilo už nemusíte, naopak. Čím väčší neporiadok, tým väčšia šanca, že uspejete v našej súťaži.

Vyzerá to u vás doma ešte horšie?

Foto: archív redakcie


Kto má malé (ale aj väčšie) deti, dobre vie, že udržať poriadok v byte je misia takmer nesplniteľná. Upracete a môžete začať odznovu.

Deti z bytu v momente urobia tankodrom. A nielen tie. Aj niektorým dospelým ľudom sa skrátka nedarí mať doma upratané, nech robia, čo robia.

A preto, pochváľte sa „bordelom", či už ho urobili deti alebo vy, pretože jednoducho nestíhate práve kvôli deťom upratovať.


Pošlite nám fotografiu na e-mail redakcia@ahojmama.sk a ak chcete, pripojte aj krátky popis, čo a prečo je na fotografii.

Nezabudnite napísať aj svoje meno a adresu.

Traja majitelia najväčšieho, najpôvabnejšieho či najdômyselnejšieho neporiadku od nás dostanú milý knižný darček.

Súťaží sa o knihy Ako rozvíjať schopnosti dieťaťa od Petry Arslan Šinkovej, ďalej máme pre výhercu pripravenú knihu Hry a aktivity na rozvoj schopností dieťaťa od tej istej autorky a treťou publikáciou je Môj tehotenský denník (9 mesiacov spomienok), čo je kniha, ktorú si napíšete samy.


Ceny sú to viac ako vhodné. Veď ako vraví staré slovenské príslovie: Kto si číta knihu, ten „bordel" nevidí. Tešíme sa na váš neporiadok!







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >