„Mamička, zostaň čo najdlhšie...“ Dojímavé slová Naste Kuzminovej svojej matke

Patricia Poprocká, 5. novembra 2023 o 06:24

Nádhernou fotkou a rovnako nádhernými slovami sa prihovorila naša trojnásobná olympijská víťazka v biatlone Nasťa Kuzminová svojej matke na sociálnych sieťach. Tá oslavovala včera narodeniny a Nasťa jej blahoželala krásnym vyznaním – úprimne a od srdca, ako všetko, čo robí.

Nasťa Kuzminová nedávno ohlásila návrat k súťaženiu.

Foto: RTVS

Narodeniny svojej mame pripomenula Nasťa Kuzmionová milou fotkou, na ktorej si ju mama drží v náručí. Nasťa je tam maličké bábätko a Alla, hrdá mama, sa na dcérku s úsmevom pozerá. Obe si hľadia do očí a puto medzi nimi ostalo aj dnes, po rokoch a navzdory kilometrom, ktoré ich delia.

„Všetko najlepšie k narodeninám, mamička moja! Aj keď je táto fotka stará roky, ani trochu si sa nezmenila... Nežná, starostlivá, milujúca a milovaná. Zostaň čo najdlhšie a nech sa tvoje oči vždy trblietajú radosťou a nikdy nepoznajú slzy smútku. Nech je tvoja duša vždy ľahká a zábavná, tak ako keď robíš to, čo ťa baví alebo tráviš čas s vnúčatami. Hlavné je byť zdravý a šťastný. S láskou tvoja najstaršia dcéra Nastenka,“ napísala Nasťa k tejti fotografii.


Nasťa Kuzminová nedávno ohlásila návrat na biatlonové trate, chce štartovať na Majstrovstvách Európy v Osrblí v januári 2024. Ako uviedla, chce pomôcť v štafetách a skúsiť to v šprinte, predsa len, zo súťaženého kolotoča odišla v roku 2019. Okrem vlastnej prípravy sa spolu s manželom Danielom venujú aj príprave mladých pretekárov, medzi ktorými je aj ich syn Jelisej. No a bokom nezostáva ani mladšia dcéra Olivia. Takto sa nedávno zapojila do prípravy na sústredení v Osrblí.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >