Nasťa Kuzminová ukázala syna Jeliseja, už je z neho 15-ročný mladík. Na koho sa podobá?

pt, 3. júla 2022 o 04:51

„Neviete náhodou, na koho sa tento chalan podobá?“ pýta sa Nasťa Kuzminová, keď nedávno na Instagrame zverejnila fotku svojho syna. Z Jeliseja je už 15-ročný mladík a práve pri príležitosti jeho narodenín sa Nasťa, hrdá mama, pochválila jeho novou fotografiou. Čo myslíte vy?

Športové aktivity sú u Kuzminovcov na dennom poriadku v akomkoľvek ročnom období.

Foto: facebook Naste Kuzminovej

Jelisej sa narodil v júni 2007 a má podiel na tom, že Nasťa Kuzminová začala v biatlone reprezentovať Slovensko, pre ktoré získala tri zlaté olympijské medaily. V rodnom Rusku totiž po narodení syna dostala v reprezentácii stopku, naopak, náš zväz jej umožnil skĺbiť materstvo i športovú kariéru. Odvtedy s manželom Danielom žijú v Banskej Bystrici a do rodiny pribudla i dcérka Olivia, ktorá mame akoby z oka vypadla.

A Jelisej? Ako Nasťa vraví, oni už neriešia, na koho sa podobá. „Rastie nám ako z vody a každú chvíľu je iný. Budeme len radi, ak si od nás oboch vezme to najlepšie, čo máme. A prajeme mu, nech v živote bude šťastný a ľudí okolo seba robí tiež len šťastnými. Nech sa v živote nestratí a nech má silu nestrácať samého seba na akomkoľvek úseku svojej cesty. Nech je dobrým kamarátom a obklopujú ho vždy len verní kamaráti. Nech nosí v srdci lásku a tú dokáže aj rozdávať. Nech je hlavne zdravý telom a duchom, mysľou aj činom,“ zapriala mu verejne k 15. narodeninám.


Olivia so svojím otcom, podobnosť s mamou je však výraznejšia.


Mama a dcéra.


Nasťa s manželom Danielom, ktorý ako vrcholový športovec v behu na lyžiach reprezentoval Izrael, nie rodné Rusko.



ANKETA:

Na koho sa Jelisej podobá podľa vás?

17,6%



75,0%



3,3%



4,1%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >