Kto vyhral probiotické kvapky Biopron v našej súťaži?

ahojmama.sk, 1. septembra 2021 o 03:45

Jablkové minipalacinky, krém z tekvice hokkaido alebo tvarohová zmrzlina s jahodami. To sú víťazné recepty v našej súťaži o probiotické kvapky pre najmenších.

Kto vyhral kvapky?

Foto: shutterstock.com

Za zaslané recepty posielame ich pisateľom probiotické kvapky pre najmenšie deti od značky Biopron. Tento výrobok podporuje zdravú črevnú mikroflóru, trávenie i obranyschopnosť. Suspenzné kvapky Baby+ obsahujú živé pribiotické kvapky, objem balenia je 10 mililitrov. Prečítajte si recepty, ktoré vyhrali v našej súťaži. Pýtali sme sa vás, ktoré letné jedlá najviac milujú vaše deti či vnuci. Výhercom srdečne blahoželáme!

Foto:

Krém z hokkaida je nové obľúbené jedlo

Dcéra bude mať osem rokov a syn dva roky. Nikdy som nevarila hokkaido. Minulý týždeň ale zožal úspech krém pripravený z tejto zeleninky... Uvarila som zemiaky spolu s hokkaidom. Po dovarení som nechala minimum vody, nejaké zemiaky som vybrala nabok, zvyšok som rozmixovala, doliala mlieko. Premiešala a dala znova na sporák. Zemiaky, ktoré neboli rozmixované, som hodila do krému. Dochutila som soľou, manželovi aj čiernym korením. Dcéra ma nove obľúbené jedlo a syn otváral pusu dokorááán.
Miroslava Z., Medzilaborce

Pre deti ako stvorené

Tvarohová zmrzlina s jahodami: odtučnený tvaroh zmiešame s práškovým cukrom. Čerstvé jahody pokrájame na tenké plátky, vmiešame ich do tvarohu. Takto vytvorenú hmotu plníme do formičiek na nanuky alebo do plastovej nádoby. Dáme do mrazničky a po zamrazení môžeme konzumovať.
Vlasta M., Žiar nad Hronom

Niečo sladké do bruška

Tu je náš recept na jablkové minipalacinky.
1 hrnček (2,5 dcl) hladkej múky
1 hrnček strúhaných jabĺk
1 hrnček mlieka
2 vajcia
1 prášok do pečiva
trochu škorice
Všetko spolu dobre zmiešať a robiť malé palacinky. Podávať s domácim jahodovým džemíkom. Vnúčatká ich milujú.
Emília

Parené buchty sú stálica

Naším obľúbeným receptom sú buchty na pare plnené slivkovým lekvárom a posypané kakaom, cukrom, poliate maslom. Robím ich z kila múky, kocky droždia a teplej vody, bez mlieka.
Mária V.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >