Kto je to roztomilé dievčatko s otcom na sedačke? Mikaela Shiffrin sa podelila o fotku zo svojich lyžiarskych začiatkov

Patricia Poprocká, 5. februára 2024 o 05:06

Bolo to smutné výročie, Mikaela Shiffrin si ho ale pripomenula krásnymi spomienkami. Tretieho februára uplynuli štyri roky, čo jej otec Jeff zomrel po páde zo strechy a slávna lyžiarka teraz zverejnila takúto nádhernú fotku z lyžiarskych začiatkov, pri ktorých stál práve on s mamou Eileen.

Mikaela Shiffrin s mamou Eileen.

Foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Dievčatko na sedačke vo fialovej kombinéze zvedavo pozerá okolo seba, v bezpečí, vedľa svojho otca, ktorý spokojne sedí vedľa nej. Rodina pre Mikaelu znamenala a stále znamená veľmi veľa. Rodičia ju sprevádzali celou kariérou, od prvých krôčkov až po víťazstvá vo Svetovom pohári. Jej mama je dodnes dôležitou súčasťou tímu. A takto najúspešnejšia lyžiarka všetkých čias začínala. Kto by vtedy povedal, že z tohto dievčatka bude raz jedna z najslávnejších a najvplyvnejších športovkýň?



Mikalea Shiffrin sa momentálne zotavuje po páde na pretekoch v zjazde v Cortine d’Ampezzo, očakáva sa, že by sa mala na lyžiarske svahy vrátiť ešte túto sezónu. O niečo horšie je na tom jej priateľ, nórsky zjazdár Aleksander Aamodt Kilde, ktorý po páde v zjazde vo Wengene priznal, že jeho stav je vážny a nevie, či a kedy sa ešte na pretekárske zjazdovky vráti, robí však všetko preto, aby sa tak stalo.

Dvojica spolu. Aj v ťažkých časoch sa navzájom podporujú.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >