Kristína si synčeka užíva aj mu spieva vlastné piesne. „Vždy som sa na to tešila...“

pt, 25. augusta 2021 o 04:28

Synček speváčky Kristíny Pelákovej bude mať čoskoro štyri mesiace a obaja jeho rodičia žiaria šťastím. Na sociálnych sieťach sa podelili o krásne fotografie s malým Radoslavom – z prechádzky a ako inak v rodine hudobníkov – i pri speve.

Kristína Peláková je šťastnou mamou od mája tohto roka.

Foto: Petra Ficová

Kristína Peláková sa v minulosti preslávila komerčnými hitmi ako Horehronie či Ta ne, na svojom vlaňajšom, v poradí šiestom albume však „preladila“. Ako napovedal už názov – Snívanky, bol určený najmä detským poslucháčom. Nejde v ňom o klasické uspávanky, skôr o prerozprávané príbehy v príjemných, relaxačných melódiách. Práve k nemu sa teraz so synčekom v náručí vrátila. „Tešila som sa na to, keď ich budem spievať svojmu dieťaťu. A už mu ich spievam,“ napísala nedávno k tejto fotografii.

Ako vidieť z ďalšej fotografie, Kristína a jej manžel objavili čaro nosiča a v nosení malého Radoslava sa počas prechádzok aj vystriedajú. „Nosičujeme,“ komentovala krátko.

A ešte jedna z prechádzky. Tentoraz hlavný nosič Marián Kavulič, Kristínin manžel aj manažér.

Kristína si popri synovi nájde čas aj na seba – či už zacvičiť si na záhrade, potešiť sa z leta, kvetín alebo si dať obľúbený jačmenný nápoj.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >