Mamiii, o chvíľu tam budeme? Zuzana Kanócz a jej bláznivé cestovanie na dovolenku s tromi deťmi

pt, 7. augusta 2019 o 06:45

More, vlnky, slniečko, šťastné detské úsmevy... Obrázky z dovolenky sú roztomilé, čo však musí rodič pretrpieť, kým sa tam dopracuje? Svoje skúsenosti z cesty na Instagrame živo opísala herečka Zuzana Kanócz, nájde sa v nich určite nejedna matka.


Zuzana Kanócz s hercom Jurajom Lojom vychovávajú svoje tri deti, najmladšia Leyla bude mať 1. septembra rok, najstarší Lucas má šesť, Izabella tri. Na dovolenku sa vybrali na sever Talianska do Grada a cesta, súdiac podľa Zuzaninho opisu, stála za to.

„Mamiii!!! Za chvíľku tam budemeee??,“ pýta sa Lucas. „Ešte šesť hodín, Luki,“ odpovedá Zuzana. „Šesť hodín?“ O ďalšie debaty však v aute pri troch malých deťoch nie je núdza. „Luuucaaasss!!! Daj si dole nohu to je moja stolička!!!!“ „Nedávaj si sem hlavu, Iziii, vadí mi to!!!“ „Mami, hladná som!!!“ „Mamiii, smädný som!!“ „Ešte si prosím mňamku!!!“

Kto by to nepoznal. „Kým vyberám veci z príručnej tašky, trikrát sa mi otočí žalúdok. Predýcham to,“ opisuje Zuzana. To ale zďaleka nie je všetko, ešte je tu najmenšia Leyla, ktorú treba zabávať.

Ročné dievčatko cestu v autosedačke príliš neobľubuje, zvlášť dlhú. „Ešte nenašla čaro v niekoľkohodinovom sedení, pripútaná v sedačke. Nečudujem sa,“ hodnotí Zuzana. Ako u väčšiny detí, aj na Leylu neraz najlepšie účinkuje dojčenie. „Keď treba, kľaknem si na sedadlo, nahnem sa nad ňu a kojím. Šetríme čas. Nezastavujeme, kým to nie je nutné. Čím skôr nech sme v cieli,“ komentuje Zuzana.

Samozrejme, Lucasovi je aj tak dlho. „Mami, o chvíľu tam budemee?“ „Ešte päť a pol hodiny, Lucas.“ „Päť a póóól???!!!!“

Možno by niekto bol z takéhoto cestovania na pokraji nervového zrútenia, Zuzana Kanócz však nie. Naopak. Zachováva si správny prístup, na ktorý sa oplatí spomenúť si v podobnej situácii: „V konečnom dôsledku je vždy najdôležitejšie to, že sme bezpečne dorazili do cieľa. Vďaka nášmu mega šoférovi Jurajovi. ... a vlastne čo sa sťažujem? Je to zábava. A sme vďační, že môžeme cestovať. Všetci spolu.“

Pri mori bolo fajn...



Komentáre k článku:


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >