Intímne video ukazuje pôrod v celej prirodzenosti a pokoji, aký by mala zažiť každá žena

pt, 21. marca 2022 o 04:04

Poznáte tie scény z filmov. Zhlboka dýchajte, tlačte, dýchajte, tlačte! Uf! Uf! Žena leží na posteli, lekár vydáva pokyny a všetko to sleduje napoly vydesený, napoly nadšený partner. Video, ktoré vám prinášame, ukazuje pôrod celkom inak.

Celý vo svojej prirodzenosti, zároveň v pokoji, harmónii, tak, ako to žene vyhovuje. Najbližší, vrátane staršej dcérky, sú pri tom, samozrejme.

„Rozhodla som sa podeliť o tento veľmi intímny, prirodzený, needitovaný záznam nádherného domáceho pôrodu, ako v extáze. Nie, nemala som orgazmus (smiech), hoci v momente dcérinho príchodu na svet som dokázala preniknúť do magického hormonálneho kokteilu lásky a úplne sa ponoriť do bezbolestného a radostného zrodenia v láske,“ komentovala video jeho hlavná predstaviteľka. „Doma, obklopená tými, ktorých milujem, som sa cítila dostatočne bezpečne, aby som to zvládla. Som vďačná, že som si vybrala rodiť mimo zdravotníckeho systému a získala skúsenosť nádherného, prirodzeného a posvätného zrodenia v láske.“

Na Instagrame sa jej dostalo len podporných komentárov, jeden za všetky, ktorý to najlepšie vystihuje: Keby toto mohla zažiť každá žena!






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >