Ide im to aj na ľade. Zuzana Rehák Štefečeková a jej synovia v hokejovom

pt, 29. septembra 2021 o 04:41

„Hocičo sa stane, najlepšie zlato už mám doma,“ písala Zuzana Rehák Štefečeková svojmu manželovi o ich dvoch synoch pred olympijským finále v trape, ktorom napokon vyhrala. Ako olympijskej víťazke jej teraz pribudlo množstvo spoločenských povinností, Zuzana však stále zostáva predovšetkým mamou a deťom venuje každú voľnú chvíľku. Naposledy sa vybrali všetci na hokej.

Úvodné buly bolo pre malého Nathana zážitkom.

Foto: facebook HK Nitra

Zuzana Rehák Štefečeková sa narodila a žije v Nitre, tamojší hokejový klub si uctil svoju slávnu rodáčku – pri úvodnom zápase extraligy sezóny 2021/2022 ju pozval na vhadzovanie slávnostného buly. Na ľadovej ploche Zuzanu sprevádzal starší syn Nathan, ktorý si ceremóniu spolu s mamou užíval a bol to práve on, kto prvý puk tohtoročnej sezóny vhodil. Vzápätí ho aj dostal späť, ako darček od kapitána Nitry Branislava Mezeia.

Hokejisti mysleli aj na mladšieho Noaha a Zuzanu, každý dostal vlastný klubový dres na mieru. Ako im to pristalo, pozrite sa na fotografiách.

Zuzana Rehák Štefečeková priniesla hokejistom šťastie, prvý zápas s Košicami vyhrali o gól. Sama hovorí, že to bol skvelý zážitok. „Ďakujem za zážitok pre moje deti a v neposlednom rade ďakujem za darček, ktorý ma v poslednej dobe potešil asi najviac – za hokejové dresy s našimi menami. Ďakujeme "Corgimu" za jeho trpezlivosť a radosť, ktorú roznáša,“ odkázala na Instagrame.

Viac fotografií uvidíte, ak si kliknete na šípku v strede obrázku.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >