Herečka Mária Bartalos o výchove syna: Občas je to brutálne ťažké

pt, 25. júla 2020 o 05:39

Synček Márie Bartalos nedávno oslávil rok, ktorý známa herečka zhŕňa do štyroch slov: obrovská vďačnosť a nekonečná láska. Ako vraví obdobie prinieslo aj občasné pády, slzičky, ale predovšetkým milión radostí a veľa smiechu. Pozrite, akú mal nápaditú tortu na prírodný spôsob!

„Sme hrdí, že sme tvoji rodičia Noel,“ verejne odkázala synčekovi prostredníctvom sociálnej siete k 1. narodeninám.

Hoci má Noel už rok, Mária Bartalos ho občas stále nosí, ako keď bol bábätko. Nosenie obľubovala a miluje dodnes, aj keď, ako vraví, takéto chvíle sú čoraz zriedkavejšie a vzácnejšie. Noel totiž s obľubou spoznáva samostatne svet, ako napríklad na tejto fotografii.

Niekedy si však stále rád zdriemne na maminej hrudi. „Toto je jediný čas, kedy sa k nemu môžem bez obmedzenia túliť. Inak má pocit, že mu obmedzujem jeho slobodu,“ posťažovala si Mária Bartalos s úsmevom. „To bolo užívanie si! Krásna chvíľa,“ dodala.

Keď treba mať neobmedzený pohyb, ako napríklad pri oberaní záhradných plodov, je dobre aj na chrbte.

Mária Bartalos si uvedomuje, že nerastie len dieťa, ale s ním aj jeho rodičia. Ona sama za dva roky popri svojom manželovi vyskúšala chodenie naboso či otužovanie v ľadovej vode a nové veci objavuje aj v každodenných maličkostiach so synom. „Pri výchove detí, vychovávame zároveň aj samých seba. To je viac než isté. Dennodenný psychický, aj fyzický tréning ma napokon večer vždy privedie k tým istým myšlienkam. Že aj keď je to občas brutálne náročné, vychovávať Noela je ten najväčší dar, ktorý z nás robí každým dňom milujúcejších, skúsenejších a silnejších rodičov,“ napísala.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >