Herečka Andrea Kerestešová v kúte dojedá, čo kde nájde: Nikdy som nebola šťastnejšia

Gabriela Bachárová, 26. mája 2020 o 05:30

Obľúbená herečka Andrea Kerestešová je mamičkou dvoch malých synov. Starostlivosť o ratolesti jej dáva poriadne zabrať, naposledy sa na sociálnej sieti priznala, že jedáva za pochodu. Ako však vraví, hoci je unavená ako nikdy, zároveň prežíva najkrajšie obdobie života.

„Je to už nejaká doba, čo ma je vídať takto, kdesi v kúte kuchyne, kde hltám to, čo som práve navarila, či to, čo niekde zostalo. Keď mláďata zaspia, zjem všetko, čo kde leží. Okrem mačacích granulí, tie musia zostať šelmám, aby dali chvíľu pokoj. Estetika stolovania, to je niečo, čo vidím iba na fotkách virtuálneho sveta, či si to na fotku pripravím. Náš jedálny a zároveň konferenčný stôl je plný autíčiek! Od rána do večera. Každý krásny, boží deň. Toto nie je sťažovanie sa. Toto je pravda. Život je však plný paradoxov. Nikdy predtým som totiž nebola tak unavená, nikdy predtým som nebola tak naplnená, nikdy predtým som nebola tak hladná, nikdy pred týmto krásnym životom som nebola tak šťastná, nikdy predtým som toľko nemilovala, nikdy predtým som sa toľko nebála, nikdy predtým som tak silná nebola, aj keď sa mi niekedy podlamujú kolená," vyznala sa.



V úvahe „unavenej matky", ktorú herečka publikovala, sa určite nájde veľa mamičiek: „A prečo tie bábätká rýchlo rastú? A prečo je to s druhým ešte rýchlejšie než s prvým? A prečo je tak zlatý, že by som ho najradšej láskou pomačkala? A prečo je to druhé dieťa tak málo (zdá sa mi) náročné? A prečo sa to prvé pýta stále A proč, mami? A prečo vlastne nespím?" Andree Kerestešovej sa na Silvestra narodil druhý synček Jáchym, starší Tobiáš Augustin oslávi v lete tri roky.



Starší Tobíáš si vyžaduje plnú mamičkinu pozornosť. Najnovšie sa zoznámil s akrylovými farbami.



Na dolnej fotografii je pôvodná rodina Andrey Kerestešovej, na hornej jej súčasná. Manželom herečky, ktorá sa usadila v Prahe, je český hudobník Mikoláš Růžička. „Čo všetko sa stane za tridsať rokov? Čo všetko zažijeme, čo zostane a čo sa zmení? Tieto dve fotky delí presne tridsať rokov. Tu retro verziu vraj fotil ujo Palko z Ameriky, môjho dedka bratranec. Rok 1990, mala som pred nástupom do školy. Mám ju veľmi rada, sme zachytení tak obyčajne, a pritom tak výrazne. Je to v kuchyni. Tú súčasnú vyfotila samospúšť."











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >