Herečka Andrea Kerestešová túži po posteli na netradičnom mieste. „Tu je mi najlepšie,“ vraví

Gabriela Bachárová, 18. septembra 2023 o 06:00

Obľúbená herečka a mamička dvoch synčekov má nezvyčajné prianie. Posteľ by si rada postavila tam, kde sa cíti najlepšie.

Miluje prírodu a najradšej by sa do nej presťahovala. Obľúbená herečka Andrea Růžičková, rodená Kerestešová (39), sa rozhodla usadiť v susednom Česku a po rokoch života v Prahe presídlila spolu s manželom, hudobníkom Alešom Růžičkom, na vidiek. V krásnom dedinskom dome neďaleko stredočeských Vrchotových Janovíc manželia vychovávajú dvoch chlapcov, šesťročného Tobiáša a trojročného Jáchyma. V prírode sa rodinka snaží tráviť veľa času a herečka na chvíle strávené v jej lone nedá dopustiť.

„Všade dobre, v lesíku najlepšie. Dala by som si tam posteľ. Vyvýšenú, aby ma nepohrýzli mravce a kliešte. Prikryla sa perinou až po hlavu, aby ma nepohrýzol lietajúci hmyz. Nechala by som si otvorené oči, uši a dušu. A nechala by som do seba vstrebať ten Boží kľud, čo stvoril pre svoj ľud,” zasnila sa Andrea Kerestešová, ktorá sa netají tým, že je veriacou. V prírode to Andrei Růžičkovej spolu s deťmi svedčí, čo poviete?



V lese síce posteľ ešte Andrea Růžičková nemá, avšak v záhrade si rada odpočinie, aj so svojím manželom. Nasledujúcu fotografiu zverejnila pri príležitosti siedmeho výročia svadby. „Sedem rokov v manželstve, v sviatosti manželstva. Ďakujem Ti, Pane Bože, že si naše život nasmeroval k sebe, pretože láska je odpoveď na všetko,” vyznala sa.



Herečka miluje bicyklovanie a treba uznať, že aj na dvoch kolesách vyzerá veľmi pôvabne. Ona sama je však k sebe trochu kritickejšia. „Vždy, keď vyrážam, cítim sa ako Magda Vášáryová v Postřižinách, ale keď sa vraciam proti vetru cez tri dediny do kopca, tak na ten pocit prirovnanie nemám. Taká udýchaná, ani mladá, ani stará žena, červená jak rak, strhaná, v duchu nadávajúca matka a manželka, čo sa modlí, aby sa jej sukňa nezamotala do kolesa a v zdraví sa doterigala domov,” smeje sa.



Herečka sa netají tým, že materstvo je pre ňu náročné, avšak nemenila by. Svoje deti považuje za to najlepšie a považuje ich za svojich učiteľov a motor: „To oni ma ťahajú vpred. Oni sú motor, čo sa každé ráno po prebudení, nútenom, podotýkam, zapne, aj keď mu hrdzavejú súčiastky. Oni sú môj smiech, aj keď mi padajú (nielen vekom) kútiky. Oni kričia: Vstávaj a poď už!”

Ako umelkyňa vraví, s manželom na synov nemajú žiadnu príručku, hoci by im hodil aspoň orientačný bodový scenár: „Nie je ani náznak toho, či bežíme dobrým smerom. Nie je. Len viera v ten pocit. Aj my totiž po večeroch rozoberáme, či dobre robíme to naše rodičovstvo… Neviem, ale jedno viem isto … Že sa ľúbime. Keď je slnko, ale aj mraky.”



Herečka v lete oslávila 39 rokov a je za to vďačná: „Vďaka Ti, Bože, že môžem žiť tento život, s výskokmi i pádmi, so smiechom i plačom, v dobrom i zlom, v zdraví i chorobe, v bohatstve i chudobe… spolu s týmito mojimi hviezdami, čo naplnili môj osobný vesmír. Ďakujem!”






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >