Herečka Andrea Kerestešová odkazuje vyčerpaným mamám: „S láskou sa to dá.“

Gabriela Bachárová, 23. marca 2023 o 04:25

Andrea Kerestešová, vydatá Ružičková, je obľúbenou herečkou, spokojnou manželkou aj šťastnou matkou dvoch malých chlapcov, no i tak priznáva, že jej život nie je vždy zaliaty slnkom. Materstvo je dáva zabrať, snaží sa však nájsť v ňom príležitosť na svoj rast.

Andrea Kerestešová, vydatá Růžičková.

Foto: Profimedia

Andrea Růžičková (38) spolu s manželom, českým hudobníkom Alešom Růžičkom vychováva Tobiáša a Jáchyma a otvorene priznáva, že život s deťmi pre ňu občas nie je prechádzka ružovou záhradou, hoci päťročného Tobiáša a trojročného Jáchyma veľmi miluje.„ Jedna z najúžasnejších i najťažších úloh človeka. Byť vedomým rodičom. Ochrancom. Učiteľom. Dôverníkom. Byť pevnou skalou i nehou. Byť všetkým pre nich, no pritom nestratiť samého seba. Byť plne prítomný a nezblázniť sa. Ale s láskou sa to dá. Láska je totiž snaha porozumieť, aj keď nechápeš,” zdôverila sa na sociálnych sieťach so svojimi myšlienkami.



Andrea Růžičková sa na sociálnych sieťach nesnaží vytvárať ilúziu dokonalého materského života, ale ukazovať ho skôr takým, akým naozaj je. Avšak aj v stave vyčerpanosti sa snaží nájsť zmysel. K fotografii, na ktorej na nej visia obaja synovia (a ešte aj mačka), pripísala tieto myšlienky:„ Sú dni, keď sa cítim presne takto. S vedomím absolútneho šťastia, no pocitom totálneho vyhorenia. Ja len, že trochu reálnosti tiež je treba v tomto úžasnom virtuálnom svete,”



Mladší syn Jáchym zabratý do detskej hry.„ Detstvo,” napísala lakonicky, no výstižne k fotografii Andrea Růžičková.

Andrea Rôžičková, ktorá sa presadila najmä v českých seriáloch a filmoch, pretože práve u susedov žije, je jedna z najkrajších slovenských herečiek.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >