Gáboríkovci ukázali svoje dcéry. Z Belly a Leie sú takéto veľké slečny!

Patricia Poprocká, 21. mája 2024 o 06:04

Väčšinou ich fotia tak, aby im nebolo vidieť tváre, tentoraz manželia Gáboríkovci urobili výnimku. Prominentný pár sa pri príležitosti štvrtých narodenín staršej dcéry Belly podelil o krásne rodinné fotografie a video. Pozrite na dievčatká, ako už vyrástli!

Ivana a Marián Gáboríkovci pripravili dievčatám na narodeninovú oslavu prekvapenie.

Foto: TV Markíza

Mladšia Leia, ktorá onedlho oslávi dva roky, pobehuje v modrých šatočkách, staršia, oslávenkyňa v sviatočnej blúzke a ružových legínach si užíva svoju chvíľu. Idylku dopĺňajú vysmiati rodičia. „Naše čarovné dievčatko, dnes je tvoj veľký deň, a ak by sme ti mohli dať len jeden darček, dali by sme ti možnosť aspoň na chvíľu ťa vidieť našimi očami. Aby si nikdy nezapochybovala o tom, že si láskavá. Aj keď sa rada občas na svet mračíš. Že si odvážna, aj keď sa najbezpečnejšie cítiš v mojom náručí. A najmä, že si výnimočná. Možno vtedy by si najlepšie pochopila ako veľa pre nás znamenáš,“ napísala dcérke Ivana Gáborík.

Rodičia dievčatám pripravili prekvapenie, nechýbali balóny, torta a trampolína. A - veľa smiechu. Pozrite si fotografie (viac uvidíte, ak kliknete na šípku na boku obrázku) a video z oslavy, plné detskej (i rodičovskej) radosti. Napokon, pri tešení sa vek naozaj nerozhoduje.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >