FOTO Krásne bruško tehotnej herečky Andrey Kerestešovej. Ako si užíva čakanie na druhé dieťa?

Gabriela Bachárová, 12. novembra 2019 o 05:00

Pred dvomi rokmi v auguste sa jej narodil syn Tobiáš Augustin, teraz k nemu pribudne súrodenec. Herečka Andrea Kerestešová, vydatá Růžičková, si druhé tehotenstvo užíva, dopraje si relax aj zaujímavé aktivity.

Obľúbená herečka Andrea Růžičková so svojím synom Tobiášom.

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej

Herečka pochádzajúca z Vranova nad Topľou zakotvila v Prahe, kde dostala viaceré herecké príležitosti a podarilo sa jej tam založiť aj rodinu. Za manžela si vzala českého hudobníka Mikoláša Růžičku, s ktorým teraz čaká druhé dieťa. Na sociálnych sieťach sa podelila s viacerými fotografiami spokojného rodinného života.

„Neodmietaj objatie. Aj keď Ti v tej chvíli príde zbytočné. Pretože láska, tá je krehká ako porcelán," napísala herečka k najnovejšej fotografii, na ktorej sa k nej túli malý Tobiáš. Herečka vyznáva kontaktné rodičovstvo, syna berie na ruky, kedy sa mu zažiada, prvé mesiace po narodení ho nosila. „Sme si neustále veľmi blízko,“ povedala v rozhovore pre náš web.

Ako vidieť, bruško už Andree Růžičkovej známej najmä z českých seriálov Vyprávěj či Ordinace v Růžové zahradě pekne narástlo a narodenie druhého potomka tak na seba nedá zrejme dlho čakať. Termín pôrodu ani pohlavie dieťatka však manželia verejne neoznámili.

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej


„Malé prázdniny v južných Čechách, výletujeme s babičkou. Taká pohodička mimo veľkomesto, všetko je tak nejako pomalšie. Ešteže som si vymyslela to brúsenie podlahy, inak by sme sa sem asi nevybrali," komentovala krásnu jesennú fotografiu, na ktorej spolu s Tobiášom obdivujú vodné vtáky.

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej


„Postoj chvíľa, si krásna," tieto slová klasika Johana Wolfganga Goetheho si herečka vypožičala, keď publikovala ďalšiu fotografiu so synčekom Tobiášom v nežnom objatí.

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej


Celá rodina pokope.

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej


„Niekedy si predstavujem, ako je môj Bibi veľký vážny muž, možno v obleku a kravate, možno v montérkach, možno v bielom plášti, možno v kostýme... A niekde nad ním, v jeho priestore dospeláka, je polička a v nej sú autíčka, čo prežili jeho detstvo. Ako spomienka na to, že každý, každý z nás bol dieťaťom, no len málo z nás si na to pamätá," zamyslela sa herečka.

Foto:


Dvojročný Tobiáš miluje plyšiakov, tak ako každé dieťa jeho veku. Herečka ich spolu vyfotografovala a snímku glosovala lakonicky: „Bibi a jeho partia."

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej


Mama a syn.

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >