FOTO Dara Rolins si s dcérkou Laurou užívala sneh v Tatrách

Gabriela Bachárová, 4. januára 2020 o 04:33

Hoci speváčka Dara Rolins žije v susednom Česku, na Slovensko sa pravidelne a rada vracia. Naposledy zavítala do Vysokých Tatier, kde spolu s dcérou a priateľmi oslávila príchod nového roku a užila si zopár voľných dní plných pohybu a zábavy.

Pobyt v Tatrách si mama a dcéra užili hlavne ako dámsku jazdu. Na svojom instagramovom účte zverejnila speváčka fotografiu s dcérou, ako pózujú na turisticky obľúbenom Štrbskom Plese. „Vám všetkým želáme šťastný celý nový rok z našich dvoch srdiečok!“ pripísala k príjemnej momentke s tatranskými štítmi v pozadí.



Zábava na ľade. Na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Lauru má speváčka s českým hudobníkom Matějom Homolom, spevákom populárnej skupiny Wohnout.



„Pridala som si dnes ráno do zbierky nový zážitok. Skialp! Vyšliapala som dnes po prvýkrát Solisko," pochválila sa na sociálnych sieťach speváčka.



„Na ceste za snehom," komentovala speváčka fotografiu z auta počas cesty do Vysokých Tatier.



Novoročné predsavzatia si speváčka nedáva. „Tak ako sa zatiaľ tvári ten váš nový rok? Dôležité je nájsť si vždy dôvod na úsmev a priať ho aj všetkým okolo vás. Nikdy si nedávám žiadne predsavzatia, nerobte to ani vy, nebudete sklamaní. Chcem „len" cítiť, že je šťastie nablízku... To isté prajem po všetky nadchádzajúce dni aj vám."












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >