Ekonomická univerzita v Bratislave chystá v lete detskú univerzitu

TASR, gb, 15. mája 2019 o 05:18

Ekonomická univerzita v Bratislave zorganizuje počas prvých dvoch júlových týždňov Detskú ekonomickú univerzitu. Jej cieľom je priblížiť deťom vo veku od osem do 14 rokov svet ekonómie a oboznámiť ich so základnými pojmami, aktuálnymi ekonomickými témami prostredníctvom prednášok pedagógov a odborníkov z praxe.

Ekonomická univerzita bude aj toto leto vzdelávať deti v ekonómii.

Foto: Ľuboš Pilc, Pravda

Program siedmeho ročníka Detskej ekonomickej univerzity sa uskutoční od 1. júla do 12. júla. Ako informuje univerzita na svojom webe, po slávnostnom otvorení sa uskutoční zápis spolu s výberom voliteľných aktivít. Štúdium na detskej univerzite sa bude realizovať formou povinných prednášok a dobrovoľných workshopov, výletov a exkurzií.

Univerzita rozšírila v roku 2017 program aj o týždňový projekt Detskej ekonomickej univerzity v anglickom jazyku. „Výsledkom projektu je zmysluplne strávený voľný čas počas letných prázdnin a iniciovanie záujmu o vyššie vzdelanie. Program sa snažíme každoročne obmieňať a aktualizovať, ku koncu projektu vždy vykonávame prieskum čo deti najviac zaujalo a naopak, v zmysle zatraktívnenia tejto aktivity," uviedla univerzita. Na konci štúdia získajú detskí absolventi diplom a titul inžinier unior Ekonomickej univerzity v Bratislave. Viac informácií a prihlášku nájdete tu.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >