Dovolenka s deťmi pri Balatóne nedopadla podľa predstáv. „Spa si radšej urobím doma,“ vraví Barbara Jagušák

Gabriela Bachárová, 12. novembra 2023 o 06:05

Sú rodiny, ktoré deti prakticky už od narodenia berú na druhý koniec sveta, no moderátorka Barbara Jagušák je zástancom opačného prístupu. Deti podľa nej potrebujú najmä domáce prostredie. Na pobyt pri Balatóne sa síce tešila, avšak ten len potvrdil jej presvedčenie.

Barbara Jagušák.

Foto: Ján Zemiar

Moderátorka, influencerka a tiež dcéra obľúbenej moderátorky Aleny Heribanovej si nemyslí, že deťom treba vzdialené dovolenky, a preto s rodinou zvolila blízky Balatón. Práve blízkosť destinácie mala byť zárukou, že všetko pôjde podľa plánu, no skutočnosť sa od predstáv líšila. V cestovaní s deťmi som konzerva. Nevyhľadávam žiadnu exotiku, nemám pocit, že by malé deti mali tráviť v lietadle viac ako štyri hodiny, alebo že by mali precestovať v prvom roku života v aute pomaly polovicu Slovenska alebo Európy. Možno som staromódna, ale intuitívne to cítim tak, že deti milujú svoj režim, vlastnú postieľku, vôňu domova a svoje každodenné rituály a pocit istoty. Na “dovolenku” na Balatóne som sa tešila. Malo to byť retro, mala som byť účastníčka zájezdu, ktorá si užíva dobré jedlo a spa v Maďarsku. Na náš rodinný plán sme boli patrične hrdí, lebo Balatón je blízko a hotel bol tiež super a baby-friendly,” popisuje Barbara Jagušák, mama Izabely (6) a Zachyryho Jozefa, ktorý presne na Vianoce oslávi svoje prvé narodeniny.

Sny sa však, ako to tak už často býva, s realitou veľmi nestretli: „Nakoniec som sa prvé dva dni cítila na prd ja a ďalšie štyri dni mal Zaki vysoké horúčky, ktoré som si najskôr spájala so zubami. V piatok ráno sa po návšteve u našej pani doktorky a CRP teste ukázalo, že to bol silný bakteriálny zápal (pravdepodobne z bazéna), takže už máme za sebou aj prvé antibiotiká.” Štyri zo šiestich nocí mama skoro vôbec nespala, synčeka nosila v nosiči, aby sa upokojil a do spa išla asi dvakrát. „Dovolenka s deťmi, ako má byť… Ale jedlo bolo super a človek sa nakoniec teší aj z tých pár minút, keď sa prechádza a do tváre mu svieti slnko,” zhodnotila pobyt v Maďarsku.

A hoci s malým dieťaťom by do ďaleka necestovala, neodsudzuje tých, ktorí to majú inak. „Obdivujem všetky tie cestovateľské rodiny, ktoré žijú s deckami na kolesách alebo ich vláčia kade-tade po svete. Pre mňa je moja posteľ oáza pokoja a fantázie. Večer si napustím vaňu, prevoniam kúpeľňu esenciálnymi olejmi a urobím si vlastné spa,” dodala.

Deti moderátorky a influencerky, dcérka Izabela a synček Zachary Jozef.

„Best of Balatón 2023,” tak nazvala Barbara Jagušák nasledujúcu fotografiu.



Deti Barbary Jagušák.



Barbara Jagušák.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >