Dominika Stará o materstve: S kruhmi pod očami robím veci, ktoré som pôvodne nechcela

Patricia Poprocká, 6. februára 2024 o 07:08

Speváčka Domnika Stará má dve malé deti, pri ktorých veľmi rýchlo zistila, že materstvo sa neriadi tým, čo si naplánujeme. Naopak, ide si svojím životom a aj to je na tom krásne.

Dominika Stará je mamou dvojročného Miška a štvormesačnej dcéry Izabelky.

Foto: Profimedia

„Unavená a celkom vyčerpaná, s kruhmi pod očami, ale nekonečne šťastná, že mám týchto mojich dvoch nespáčov ,“ podelila sa o kúsok zo svojho súkromia na sociálnej sieti, kde zverejnila fotografiu z ranného vylihovania v posteli. Prosto, bez mejkapu, ale so šťastným úsmevom na jej tvári i na tvárach detí.

„My maminy často musíme siahnuť až na dno našich síl, ale tieto krásne úsmevy, spokojné tváričky, mojkanie a pusinky nám to vždy všetko vynahradia,“ napísala k fotografii.


Dominika je mamou Miška, ktorý sa narodil pred dvoma rokmi vo februári a štvormesačnej Izabelky. Speváčka priznala, že po narodení detí pristúpila k veciam, ktoré pôvodne vôbec nemienila robiť. „Bolo niekoľko vecí, ktoré som povedala, že robiť nikdy nebudeme, napríklad nebudeme spať spolu v jednej posteli. Dnes sa na tom strašne bavím, lebo sme tam nakoniec skončili aj s Belkou... Ale nemenila by som, toto ranné randenie, ako to ja volám, milujem a užívam si ho.“





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >