Dominika Morávková zo šou Zem spieva sa teší z druhého dieťatka: Videl svet také šťastie?

Gabriela Bachárová, 14. mája 2020 o 05:01

Dominika Morávková-Zeleníková (29), moderátorka folklórnej šou Zem spieva, herečka i speváčka obľúbenej hudobnej skupiny S hudbou vesmírnou, sa už niekoľko týždňov teší z druhého dieťatka. K štvorročnej Amálii do rodiny pribudol maličký Damián Hugo.

Dominika Morávková-Zeleníková je už dvojnásobná mamička.

Foto: Facebook Dominiky Morávkovej-Zeleníkovej

Damián Hugo sa narodil na začiatku marca, keď sme ešte ani len netušili, ako veľmi sa v nasledujúcich mesiacoch zmení náš život. Väčšinu svojho doterajšieho života tak spolu s rodičmi a sestričkou strávil v domácej izolácii. Zdá sa však, že mamičke to vôbec neprekážalo. Bez ohľadu na vonkajšie okolnosti si príchod nového člena rodiny dokázala užiť na sto percent. „Takto pod jednou strechou žijeme už niekoľko týždňov. Máločo mi tu chýba, keď mám pri sebe tieto poklady. Cítim sa ako v paláci," vyjadrila sa na sociálnej sieti Instagram, kam z času na čas prihodí nové fotografie z rodinného života. Manželom Dominiky je hudobník, bábkový herec a zdravotný klaun Ján Morávek.



Dominika Morávková-Zeleníková si materstvo očividne užíva. „Och, s tebou je ale nádherne," vyznala lásku malému človiečikovi.



„Videl svet toľké šťastie?!" pýtala sa umelkyňa, keď na konci marca zverejňovala fotografiu celej spokojnej štvorčlennej rodinky.



Ešte s bruškom.



Pre Dominiku Morávkovú je rodina veľmi dôležitá, ale snaží sa naplno využívať aj talent, ktorý jej bol daný do vienka. Podarilo sa jej presadiť i v hereckej sfére. Zahrala si v slovenských filmoch Anjeli či Špina. Predstavila sa v českom thrilleri Kandidát o zákulisí prezidentskej kampane. Príležitosť ukázať sa dostala tiež v seriáloch Fara, Aféry či Divoké kone.



Dominika Morávková-Zeleníková sa do povedomia Slovákov dostala aj moderovaním televíznej šou Zem spieva. Práve pri nakrúcaní v martinskom skanzene sa stretla s Marianou Murínovou, ktorá vyrába nádherné čelenky z kvetov. Jednu z nich prezentovala aj na Instagrame. Čo poviete, veľmi jej pristane.



Dominika je aktívna žena, stále v pohybe, ale snaží sa nezanedbávať ani svoju dušu. „Ráno na dvadsať minút zastavím svoje telo, aby som mohla vnímať, čo sa deje v mojej mysli. Tak ma dnes po meditácii Janko aj cvakol, ale vedela som, že to už nie je ono. Vraj keď naozaj meditujem, vyzerám, ako keby som sa nachádzala niekde inde. Inak takto zvonku to vyzerá úplne inak, ako to vidím a vnímam ja - mám pocit, že sa tvárim krajšie," komentovala speváčka a moderátorka.



„Nešetria ma doma," posťažovala sa Dominika s úsmevom. Mama je predsa tá najlepšia preliezačka, no nie?









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >