Deti Kate a Williama vedia zabrať. Pozrite, ako najmladší Louis s otcom bagroval!

Gabriela Bachárová, 9. mája 2023 o 10:35

Britská kráľovská rodina je známa svojou podporou charitatívnych akcií a dobrovoľníctva, čo dokázala aj na tretí deň osláv korunovácie nového kráľa Karla III. K tomu, aby pomáhali dobrej veci, vedie aj svojich najmladších členov.

Kráľovská rodinka v plnej paráde.

Foto: SITA/AP

Následník britského trónu princ William (40) a jeho manželka Kate (41) vzali svoje tri deti, aby pomohli s úpravou skautského strediska. Stalo sa tak v rámci mimoriadneho dňa dobrovoľníckej práce, ktorý má Britov viesť k nezištnej pomoci ostatným. A ukázalo sa, že princezná Charlotte (8), princ George (9) a najmladší Louis (5) nad fyzickou prácou nos neohŕňajú, práve naopak.

George sa predviedol, ako dokáže vŕtať, Louis sa nebál lopaty a jediné dievča medzi chlapcami sa pustilo do natierania dreva. Otecko tiež vzal svojho najmladšieho potomka do kabíny bagru a odtiaľ spolu priam profesionálne bagrovali.

Ani mama nestála bokom a Louisovi pomáhala odhadzovať hlinu a voziť fúrik s nákladom. Po práci prišla zaslúžená odmena, deti i dospelí si užili opekanie bonbónov marshmallows nad ohňom alebo streľbu z luku. Veď pozrite, ako deň dobrovoľníctva v podaní nástupníckeho páru a ich detí vyzeral, stačí si kliknúť na šípku uprostred videa.



Ako bagristom to oteckovi Williamovi a jeho najmladšiemu synovi Louisovi svedčí, čo poviete?



Pozrite si aj ďalšie zaujímavé zábery z dobrovoľníckeho dňa.



Zatiaľ čo na dni dobrovoľníctva sa členovia kráľovskej rodiny predstavili v neformálnom oblečení, počas korunovácie sa všetci obliekli do slávnostného. Takto si rodina Kate a Williama užila z balkónu Buckinghamského paláca v Londýne, ktorý je oficiálnym sídlom britského panovníka, slávnostný prelet lietadiel na počesť nového kráľa.



Princezná Charlotte oslávila na začiatku mája svoje ôsme narodeniny. Narodeninové fotografie svojich detí priam profesionálne vyhotovuje mama Kate, no tento rok urobila výnimku. Pozrite si dva nasledujúce zábery. Prvý fotografovala Kate, druhý profesionálna fotografka. Ktorý sa vám páči viac? Nech tak alebo inak, Charlotte rastie do krásy a stále viac sa podobá na svoju nebohú prababičku Alžbetu II.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >