Britská princezná Charlotte ráno tancuje na Shakiru. Speváčka sa to dozvedela a... takto reagovala!

Gabriela Bachárová, 14. decembra 2021 o 04:25

Dve staršie deti britského princa Williama a vojvodkyne Kate majú ráno pre odchodom do školy milý rituál. Striedajú sa v púšťaní si obľúbených piesní. Obliekanie a celá ranná príprava im tak idú potom rýchlejšie a veselšie.

Princezná Charlotte.

Foto: SITA/AP

Keď sa obľúbená kolumbijská speváčka Shakira (44) dozvedela, že britská princezná Charlotte (6) si ráno žiada najmä jej celoplanetárny hit Waka waka (This Time for Afrika), neváhala a na svojom twitterovom účte jej adresovala tento milý odkaz: „Som veľmi rada, že sa Ti páči moja hudba, princezná Charlotte.”

Ako napísal britský denník Metro.co.uk, roztomilý ranný zvyk odhalil princ William v novom podcaste Apple Time To Walk. To, že bude tak otvorený, nikto nečakal, vždy bol považovaný za konzervatívneho člena kráľovskej rodiny, ktorý si chráni svoje súkromie. Teraz sa však celý svet dozvedel, že každý deň sa u nich koná malá diskotéka.

Charlotte a jej starší brat George (8) spolu ráno vždy bojovali o skladby, ktoré sa budú púšťať. Aby doma nenastala anarchia, zaviedlo sa pravidlo, že sa budú vo výbere piesní striedať. Najmladší Louis (3) si zatiaľ skladby nevyberá, ale naháňa súrodencov po kuchyni a tancuje spolu s nimi.



Princ William povedal, že na rytmus piesne Waka Waka sa naozaj svižne oblieka. „Charlotte tiež behá po kuchyni vo svojich šatoch a baletných veciach. Šalie, keď sa ju Louis snaží napodobňovať. Je to šťastný okamih, keď si deti užívajú tancovania, bláznenia a spievania,“ dal princ William nahliadnuť do súkromia kráľovskej rodiny.

On sám však Shakiru veľmi nepreferuje, má rád tvrdšiu hudbu. Priznal sa, že si rád vypočuje austrálsku rockovú skupinu AC/DC. „Niet nič lepšieho, než sa v pondelok ráno, keď ešte máte po víkende zalepené oči a snažíte sa dostať do pracovného tempa, započúvať do skladby Thunderstruck od AC/DC,“ povedal s tým, že práve tvrdšia hudba ho preberie a urobí mu dobrú náladu.

Energická pieseň Waka waka vznikla pri príležitosti majstrovstiev sveta vo futbale v roku 2010 v Juhoafrickej republike. Song sa stal oficiálnou hymnou šampionátu a okamžite vo svete získal mimoriadnu obľubu.

Vypočujte si pesničku, ktorú zbožňuje princezná Charlotte






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >