Dcéra Tiny a Separa oslávila 5 rokov. Pozrite si naozaj rozprávkovú tortu i šťastnú rodinu

pt, 11. februára 2020 o 04:51

Obrovská torta so Snehulienkou a trpaslíkmi vyzerá naozaj rozprávkovo, dcérka Tiny a rapera Separa však dostala k nedávnym piatym narodeninám oveľa viac. Hlavným darom, nielen k sviatku, ale celkovo do života, je láska rodičov, ktorí ju bezhranične milujú a umožňujú byť sama sebou v pohodových i tých ťažších chvíľach.

Tina a jej manžel Separ.

Foto: PRAVDA Zdeno Gáfrik

„Anička, ďakujem, že môžem sledovať svoju upgrade verziu. Obdivujem tvoju odvahu, rozvahu, silu aj múdrosť. K narodeninám ti prajem, aby si bola neustále obkolesená ľuďmi, ktorí ti pomôžu rozvíjať to, kým si. Ak budeš sama sebou, budeš aj šťastná, zdravá a spokojná. Sľubujem, že my ťa budeme milovať naveky. Tato, Leo a mama,“ napísala Tina na Instagrame k dcérkiným piatym narodeninám.

Že torta bola naozaj prenádherná, posúďte sami. Ocenila ju v komentároch aj Jana Kirschner či Kristína Tormová, ktoré sa pripojili k instagramovým gratulantom. (Šípkami vpravo si kliknite na ďalšie fotografie, kde Aničke blahoželá celá rodina.)

K dcérkiným narodeninám sa vyznal zo svojich pocitov aj Separ, ktorý na Instagrame zverenil rad fotografií, ako sa Anička narodila a postupne rástla. (Pozrieť si ich opäť môžete klikaním na šípku vpravo na obrázku.)

„Mal som 27 a v podstate som bol ešte stále decko, keď sa táto pani rozhodla dôjsť a na kompletku mi zreorganizovať život.. Keď sa narodila, vyzerala že má ma cca 65 rokov, potom chvíľu vyzerala, že bude mat asi tak 80 kíl... ...No ale keďže má byť po kom, vyrástlo z nej najkrajšie, najšikovnejšie a najmúdrejšie dievča pod slnkom, ktoré ma naučilo žiť úplne inak.. zmysluplnejšie.. Ďakujem, že sa mi podarilo založiť si rodinu a dať tomu všetkému, čo robím, zmysel, lebo to mám pre koho robiť! Ďakujem svojej žene, že mi ju vynosila a ďakujem svojim chlapcom, že neboli leniví a jeden z nich započal tento zázrak! Mať deti je ozdravujúca kúra.. Láska moja najkrajšia, ďakujem, že ťa máme,“ napísal šťastný Separ.

Ak Tina spomína „svoju upgrade verziu“, vie, o čom hovorí. Okrem podoby navonok Anička podedila po mame aj lásku k hudbe a tancu. „Jedno je iste, keby som aktívne spievala, ona by spievala 4x toľko okolo mňa,“ komentovala toto video malej speváčky.

V rodine Tiny a Separa panuje uvoľnenosť a láska, o čom svedčia aj nasledujúce fotografie. Nepotrebujú komentár.




Pred Vianocami to u nich vyzeralo takto: Pieklo sa pri hudbe a speve, pozrite si video, ktoré je vložené za fotografiou (ak kliknete na šípku vpravo).





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >