Čo je to tu? Nádherné video práve narodeného bábätka, ktoré sa prvý raz rozhliada po svete

Patricia Poprocká, 28. januára 2023 o 05:09

Vraví sa, že prvé, čo by malo dieťa vidieť na tomto svete, je tvár svojej matky, prípadne otca. Rodičia, ktorí v rámci kontaktu koža na kožu zachytili prvý pohľad svojho dieťaťa, hovoria o nezabudnuteľnom momente, vzájomnom prepojení, neopísateľne silnom pocite lásky. Pre tých, ktorým sa to zažiť nepodarilo, aspoň toto nádherné video.

„Dodnes vidím tie veľké očiská, ktorými na mňa hľadel, pohľad sa mi zdal veľmi inteligentný... Bola som uveličená,“ opísala pred časom pre ahojmama.sk Silvia svoje prvé chvíle so synom v kontakte koža na kožu.

Podobne by to zrejme opísala aj žena z nasledujúceho videa, ktoré zachytáva prvé chvíle jej dcérky na tomto svete. Dievčatko zvedavo a ticho obzerá okolie, pokojne a spokojne. V náručí matky, s ktorou sa držia za ruky, sa cíti zjavne bezpečne. „Prišla na svet potichučky, ale s udivenými očami, zvedavá na nvý veľký svet,“ okomentovali toto krásne video. Ako dievčatko udivene pozerá okolo seba, tak isto môžeme pozerať my na ňu, také čosi sa skutočne len tak nevidí...






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >