Čo by neurobil pre svoju princeznú. Raper Kali na sánkovačke s dcérou drie ako kôň, no s úsmevom na perách

Patricia Poprocká, 28. januára 2024 o 06:20

Je úsmevné vidieť, ako sa známy spevák Kali lopotí zapriahnutý za sánkami hore kopcom. Čo by však neurobil pre šťastný úsmev svojej dcérky, všakže.

Raper Kali a jeho čiapka s menom dcérky.

Foto: TV Markíza

Je známe, že Kali svoju dcéru nadovšetko miluje a je len málo toho, čo by pre jej šťastie nespravil. Spevák, vlastným menom Koloman Magyary priznáva, že narodenie dcérky mu pred piatimi rokmi zmenilo život a čas strávený s rodinou považuje za ten najplnohodnotnejší. A keď treba, zmení sa aj na ťažného koníka. Takto sa podelil nedávno na svojom instagramovom profile o záber z rodinnej sánkovačky. „Tréning č. 2,“ okomentoval s humorom fotografiu.


Dcéru spevák miluje, rozhodne ju však nechráni ako oko v hlave, naopak, necháva jej voľnosť aj zodpovednosť za svoje rozhodnutia, napríklad pred časom pri tom, ako sa oblečie na detské ihrisko. Aj keď nad výslednou kombináciou malých i väčších vecí by nejedna mama zalomila rukami, Kali to zobral z iného uhla.

„Nikdy som nebol tatko, ktorý bude zakazovať alebo respektíve dávať nejaké mantinely svojmu dieťaťu a obzvlášť, keď mám dcéru. Tie baby majú niekde úplne inde fantáziu. A preto som sa rozhodol, že nebudem zasahovať ani do jej výberu odevu, keď ideme von.“

Kali a Nelly počas vianočných sviatkov.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >