Chlapček alebo dievčatko? Ďalší hviezdny lyžiar sa stal otcom, zverejnil dojímavú fotku

Patricia Poprocká, 9. januára 2024 o 05:23

Na víkendových pretekoch Svetového pohára v Adelbodene chýbal, aby nepremeškal inú neopakovateľnú chvíľu vo svojom živote – lyžiar Alexis Pinturault sa stal otcom. O významnú udalosť sa podelil na sociálnej sieti, ktorá sa vzápätí zaplnila blahoželaniami vrátane tých od najväčších hviezd lyžiarskeho sveta.

Takto sa Alexis Pinturault tešil v roku 2021 z glóbusu, teraz má úplne iný dôvod na radosť.

Foto: TASR/AP

Alexis Pinturault sa so svojou manželkou Romane podelili o záber rúčky svojho potomka, ako sa všetci traja spoločne držia. Francúzsky trojnásobný olympijský medailista a víťaz krištáľového glóbusu z roku 2021 sa stal otcom v 33 rokoch a ako napísal na sociálnej sieti – život niekedy prináša skutočne ohromné okamžiky, ktoré nám prinesú pokoj a šťastie.

Pohlavie ani meno dieťaťa šťastní manželia nezverejnili, medzi gratulantmi nechýbal ani Aleksander Kilde, Frida Hansdotter, Dider Cuche, Luca de Aliprandini či svojho času slávna Vreni Schenider. Pripájame sa aj my a prajeme všetko najlepšie!



Pred pár mesiacmi, v júli, sa stal otcom aj Alexisov veľký súper, Nór Henrik Kristoffersen, manželka Tonje mu porodila syna, ktorému dali meno Emil Henrik.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >