„Už žiadne vylihovanie v chate, začína sa dobrodružstvo!“ Známy lyžiar sa rozhodol, že naučí dvojročnú dcérku lyžovať

Patricia Poprocká, 1. decembra 2023 o 06:42

Dva roky stačili, už dlhšie čakať nemieni. Niekdajší úspešný lyžiar Bode Miller trávi na lyžiach množstvo času aj dnes, najradšej so svojimi deťmi, ktoré zaúča do tajov milovaného športu. V tejto sezóne prišiel rad na najmladšiu dcérku Scarlet. „Už žiadne vylihovanie v chate!“ ohlasuje.

Bode Miller a jeho Scarlet, podobnosť dcéry a otca je neprehliadnuteľná.

Foto: facebook B. Miller

Bode Miller vychováva so svojou manželkou Morgan sedem detí. Päť majú spoločných, najstaršie dve má Bode ešte z predchádzajúcich vzťahov. Najmladšia Scarlet teraz oslávila dva roky, jeho dvojčatá Asher a Aksel majú štyri. Práve im venoval niekdajší majster sveta i olympijský víťaz vlaňajšiu sezónu, keď si dal s nimi métu, aby na snehu strávili sto dní. Podarilo sa a v tomto roku má Bode nový cieľ. Naučiť sa spúšťať dolu kopcom Scarlet.

„Už žiadne vylihovanie v chatke, jej čas dobrodružstiev na snehu začína!“ oznámil pri tejto roztomilej fotografii s malou dcérkou v náručí.


Dvojičky sú na lyžiach už ako doma, ktovie, kto z nich raz napodobní otcove úspechy. V každom prípade, už majú prvé tohtosezónne oblúčiky za sebou a Bode je vo svojom živle. „Lyžovanie v týchto dňoch je trochu odlišné od mojich pretekárskych čias, ale nie je nič sladšie, ako vyraziť na svahy s Morgan a najmenšími,“ teší sa.


Millerovci si šťastné chvíle vychutnávajú o to viac, že v minulosti prežili tragédiu, keď prišli o 19-mesačnú dcérku Emeline, ktorá sa utopila počas návštevy u priateľov v bazéne. Ich šťastie má aj takúto podobu, keď napríklad dvojica malých kuchárov pripravuje raňajky.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >